Montajul cuprinde poze de la nuntă, niciodată arătate până acum, dar și fotografii din vacanță, din intimitatea cuplului.

Astăzi s-au împlinit fix doi ani de la nunta cu Jack Brooksbank. Iar aniversarea pică într-un moment cum nu se poate mai frumos, pentru că prințesa în vârstă de 30 de ani este însărcinată pentru prima dată.

”Au trecut doi ani de când sunt măritată cu tine și 10 ani de relație, în total… amintiri fericite, dragul meu, Jack”, a scris pe rețelele de socializare prințesa, în dreptul montajului.

Și anul trecut prințesa a procedat similar, posând tot un colaj de la nuntă. ”A fost cea mai frumoasă zi din viața mea… Pentru totdeauna, pentru veșnicie! La mulți ani, Jack al meu!”, a scris atunci prințesa pe aceeași platformă de socializare.

Cuplul s-a căsătorit pe 12 octombrie la capela St. Geroge din Palatul Windsor, iar mireasa a purtat o rochie care a lăsat la vedere umerii și o parte din spate, astfel încât cicatricile sale din cauza scoliozei să fie vizibile.

Vezi și Surpriză de proporții! Un nou bebeluș în Familia regală britanică! E însărcinată și tot regatul e în sărbătoare!

Citește și:

Ea este femeia cu cele mai lungi picioare din lume! Măsoară 1,34 metri și tocmai au propulsat-o în Cartea Recordurilor

Delia se pregătește să devină mamă? Gina Matache a dat din casă: „A răsplătit-o Dumnezeu din plin”