Pe 8 aprilie 2021, actorul Oltin Hurezeanu, fost concurent la Exatlon și primul român care a câștigat „Vrei sa fii miliardar”, anunța vestea tragică, pe Facebook. Iubita lui, Cătălina Isopescu, se stingea din viață după o luptă inegală cu o boală grea: cancer laringian, după cum anunța Cancan.ro. Cătălina era numită de cunoscuți „cea mai frumoasă fată din lume” și avea doar 49 de ani în momentul decesului. Născută în anul 1972, fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu, decedat și el în septembrie 2020, a murit la nici un an după tatăl său. A fost înmormântată pe 11 aprilie 2021, la Căldărușani.

Pe 8 aprilie 2023, la doi ani de la moartea Cătălinei Isopescu, criticul de modă Alin Gălățescu a publicat pe Facebook ultima lui poză cu Cătălina, în viață, alături de un mesaj emoționant.

„Au trecut deja 2 ani!… Nu-mi imaginam că o sa fie ultima poza împreună… RIP! Suflet mare și incandescent, veche și bună prietenă Cataliina Isopescu Elsner”, a scris Alin Gălățescu.

La vremea aceea, jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu a scris un mesaj sfâșietor despre dispariția prematură a Cătălinei. „Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest.

Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri”, scria Irina Ionescu Homoriceanu pe Facebook.

catalina-isopescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Cine a fost Cătălina Isopescu

De o frumusețe răpitoare, Cătălina Ispopescu a fost model profesionist în anii ’90, colegă de generație cu Janine Sârbu, care i-a fost și bună prietenă. A colaborat cu branduri celebre, la Munchen și Milano.

După ce a ieșit din modă, Cătălina Isopescu a intrat în afaceri, dezvoltând, alături de Costin Popescu, agenția de publicitate CAP, care a avut în portofoliu clienți importanți, după cum scrie adplayers.ro. Cătălina a fost căsătorită cu un fotograf german, cu care are un băiețel, Arthur, însă în ultimii ani își găsise liniștea alături de actorul Oltin Hurezeanu.

Cătălina Ispopescu a fost protagonista unuia dintre primele videoclipuri filmate în România. Este vorba despre „Seducție”, al trupei Direcția 5, lansat în 1993. A fost fiica regretatului prezentator TV Emanuel Isopescu, care a murit la 75 de ani, pe 2 septembrie 2020. Fost jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu a avut o carieră strălucită în domeniu, dar în ultimii ani de viață s-a retras la Tulcea, unde deținea o pensiune.

Citește și: Cea mai recentă imagine cu Janine Sârbu, la Paris. Cum arată, la 55 de ani, fosta soție a lui Adrian Sârbu

Citește și: Designerul Cosmin Mureșan a murit. A lucrat și pentru Cătălin Botezatu. Ultimul lui mesaj, de pe patul de spital, era plin de speranță