Actorii, care au divorțat cu mare scandal, divorțul lor fiind finalizat în urmă cu șapte ani, au fost surprinși din nou împreună, marți, în New York, potrivit revistei americane People.

Cei doi au fost văzuți venind împreună pe celebrul aeroport JFK, de unde au plecat apoi cu aceeași mașină, fapt pentru care toată lumea crede că cei doi au revenit la sentimente mai bune și formează din nou un cuplu.

Au împreună doi copii

Penn și Robin au împreună dou copii, Dylan Frances, 26 de ani, și Hopper Jack, 23 de ani. Ei au început să formeze un cuplu în 1989. După o relație de șapte ani, ei s-au căsătorit în 1996, iar după un mariaj tumultuos au decis să-și spună „Adio” și au semnat actele de divorț în 2007. După o scurtă perioadă  s-au împăcat și s-au despărțit iar în 2010. Actrița din „The House of Cards” a avut o relație cu actorul Ben Foster, de care s-a despărțit în 2015, iar, culmea, Penn a fost logodit cu Charlize Theron și brusc a anulat logodna și s-a despărțit de frumoasa actriță în iunie 2015. Se pare că actorii au plecat îmrpeună într-o vacanță.