A urmat o perioadă în care starul emisiunii ”Vânătorul de recompense” n-a fost om. A declarat, după ce și-a incinerat soția, la cererea ei, că e pregătit și el să plece, la 66 de ani și 30 de ani de trai cu Beth.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, Dog Chapman a fost călcat și de hoți. Aceștia s-au strecurat într-un magazin pe care vedeta îl are. Faptul că au furat marfă nu e o tragedie. Însă Dog plânge ca un copil după obiectele personale ale soției sale, pe care hoții le-au luat, de asemeni.

Spargerea a avut loc joi noapte, iar vineri Dog a scris pe Twitter că oferă o recompensă mare, în bani gheață, pentru orice fel de informații care ar duce la prinderea hoților.

”În Biblie scrie că e un păcat de neiertat să furi de la cei morți… Recompensă mare, cash, pentru orice informație despre cine e responsabil pentru asta!!!”, a scris el pe Twitter.

Cancer pulmonar în stadiul IV

Beth Chapman a murit în 26 iunie, ea suferind de cancer pulmonar în stadiul IV. Atunci a fost deconectată de la aparate. Fusese plasată în comă indusă cu câteva zile înainte.

Dog și Beth au fost împreună 30 de ani, din care căsătoriți 12. Au avut împreună doi băieți, Bonnie și Garry, el mai având câțiva copii din relațiile anterioare.

De când a aflat că suferă de cancer, Beth a încercat să-și pregătească soțul pentru plecarea ei. L-a pus însă să promită că nu o va înlocui niciodată.

Îl tot întreba: ”Cine va fi alături de tine?”. Iar el răspundea, după cum el însuși povestește: ”Nimeni”.

Iar discuția continua: ”Tăticule, să nu lași nicio fată să-mi ia locul!”. Iar el replica: ”Nu voi lăsa”.

”Nu există altă Beth. Niciodată nu va fi altă Beth. Nu există femeie construită precum Beth…”, declara Dog recent.

A slăbit, plânge încontinuu…

Deși e un om cu o statură impresionantă, un om puternic, și la propriu, și la figurat, Dog recunoaște că de la moartea soției sale plânge încontinuu, tot timpul. Numai în primele două săptămâni a slăbit peste 8 kilograme.

Iar seara, când se culcă, așază încă o pernă, acolo unde ar fi trebuit să doarmă Beth, mărturisește el. Mai mult, așază pătura astfel încât să aibă senzația că soția lui e încă acolo. Ca să nu-și amintească, în miez de noapte, că Beth a plecat.

Vezi și În urmă cu două săptămâni i-a murit soția, vedetă de reality show, și acum e gata și el să plece. Mărturiile unui om care nu poate trece peste durere

Citește și: