Doctorul Mihail Pautov (33 de ani), gazda emisiunii „MediCool”, de la Antena 1, a împărtășit cu fanii care îl urmăresc în număr mare, pe Instagram, un moment mai delicat prin care a trecut familia lui, recent. Fetița cea mică, născută pe 13 august 2022, a ajuns la spital, în weekend.

„Scurtă vizită de weekend prin spitale: febră etc. Totul ok acum, sper să plecăm mâine (n.r. luni). De fapt, eu sunt la schimb de tură, cam la spartul târgului, când totul este ok, după două zile în care Daniela a stat cu ea, fără să doarmă și să stea jos. Este incredibilă puterea mamelor de a sta non-stop lângă un copil febril, care plânge și se zbate, fără să dormi sau să mănânci și să îți îneci frica continuă că se poate întâmplă ceva mai rău. Cu program de vizite de 30 de minute, fără să poți ieși afară, cu sprijin de la asistente maxim cât le permite timpul. Acesta este cel mai greu job / cea mai grea datorie: să fii mamă”, este mesajul lui Mihail Pautov, pe pagina lui de Instagram.

Tot acolo a lăsat și o poză cu micuța Navani, care avea mânuța bandajată, cel mai probabil după perfuzii. Și iată că externarea nu a avut loc luni, așa cum își dorea Mihail Pautov, căci marți a revenit cu un update: „Astăzi sper să o / le duc acasă”, a scris el, pe Instagram.

fiica-mihail-pautovSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Doctorul Mihail Pautov mai are o fetiță

Doctorul Mihail, așa cum este cunoscut în mediul online, este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională. Este căsătorit cu o femeie superbă și împreună au două fetițe, Anastasia (5 ani) și Navani (7 luni). Iată cum și-a prezentat Mihail Pautov soția, pe blogul personal.

„Iubita din stânga este nevastă-mea, un yoga-teacher cu care am zilnic debate-uri pe tema spiritualitate vs. ştiinţă, dialoguri din care mereu învăţăm, dar care rar lasă pe cineva să câştige argumentat. O parte dintre ele le veţi regăsi în acest blog”. Mihail Pautov prezintă emisiunea „MediCool”, de la Antena 1, alături de Carmen Brumă.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Dr Mihail Pautov: ”Mi-e greu să mă împac cu zilele obişnuite”

Citește și: Carmen Brumă și Adina Halas, secretele unei prietenii care a trecut testul timpului: „Suntem ca surorile”