În timp ce unii dintre Faimoși se ceartă și se jignesc la ordinea zilei, iată că există și alianțe, ba chiar și gesturi tandre, care au ajuns să fie interpretate. Este vorba despre DOC (42 de ani), pe numele lui adevărat Vlad Costin Munteanu, și Bianca Patrichi (33 de ani). Cei doi Faimoși se susțin unul pe celălalt, își iau apărarea, iar atingerile dintre ei le-au atras atenția colegilor.

Din imaginile publicate de protv.ro se vede clar cât de apropiați sunt coregrafa și artistul, iar gesturile lor au început să fie comentate în trib. Cel care a făcut dezvăluirea a fost nimeni altul decât Remus Boroiu, care a vorbit liber despre apropierea dintre Doc și Bianca Patrichi. Remus afirmă că rapperul o pupă constant pe Bianca, ceea ce l-ar duce cu gândul la o altfel de apropiere.

bianca-patrichi-docSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Remus Boroiu, despre relația dintre DOC și Bianca Patrichi: „Tot timpul o pupă fizic și moral”

„Bianca este tot timpul pupată de Doc. Tot timpul o pupă fizic și moral și cum vrei tu. Numai așa îi face de la bun început”, a declarat Remus Boroiu, în emisiune.

„Dar în ce sens, zice că e bună pe traseu?”, a întrebat Carmen Grebenișan. „A fost o conexiune de la început. Ajung să cred că este influențată de DOC”, spune și Ștefania, iar Remus a continuat: „Nu a fost o conexiune, așa face și cu Crina acum”.

Ceea ce au uitat, probabil, Faimoșii, este faptul că DOC este bărbat însurat, la casa lui, are o soție superbă și o fetiță de 3 ani, căreia îi duce dorul. Bianca, în schimb, fosta ispită de la „Insula iubirii”, pare liberă ca pasărea cerului, din punct de vedere sentimental.

DOC s-a însurat acum 4 ani

Rapper DOC (Vlad Costin Munteanu) și Anca Cristina s-au căsătorit în iunie 2019, în plină pandemie de coronavirus. „Ăştia suntem, Anca Cristina. Am dat Munteanul mai departe”, a scris DOC pe pagina sa de Instagram, în dreptul imaginilor de la cununia civilă, unde el a avut o ținută mai atipică.

DOC s-a însurat îmbrăcat în pantaloni scuți și încălțat în adidași, iar frumoasa lui soție a ales o salopetă în culoarea untului. În același an, în luna decembrie, cei doi au devenit părinți și acum au o mândrețe de fetiță în vârstă de 3 ani, pe nume Eva.

Citește și: Război total la Survivor! Kamara către Doc: „Ești un plagiator ieftin”. Cine sunt cei 6 nominalizați pentru eliminare

Citește și: Ce familie frumoasă are DOC de la Survivor! S-a însurat în pantaloni scurți