Pamela Anderson era in culmea fericirii și spunea că în sfârșit și-a găsit jumătatea. Acesta a fost motivul pentru care a mers pentru a cincea oară la altar. Însă, relația perfectă cu producătorul Jon Peters ce dura de câteva luni se pare că a  ajuns la final la doar 12 zile de când au spus „Da.” Anunțul a fost făcut chiar de actrița canadiană. Aceasta a mărturisit că au decis să ia o pauză, iar aceasta a plecat în canada.

„Am fost mişcată de călduroasa primire a uniunii mele cu Jon. Am fi foarte recunoscători pentru sprijinul vostru având în vedere că ne separăm un timp pentru a reevalua ce ne dorim de la viaţă şi de la noi. Viaţa este o călătorie şi dragostea este un proces. Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm formalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în proces”, a transmis Pamela.

Anderson a plecat sâmbătă în Canada, ţara ei natală, după ce, în urmă cu câteva zile, ea a publicat pe Instagram o fotografie în care apărea alături de Peters.

Deşi fiecare dintre ei a mai fost căsătorit de patru ori, noua legătură părea promiţătoare, având în vedere că Anderson, în vârstă de 52 de ani, şi Peters, în vârstă de 74 de ani, au avut o relaţie în urmă cu 30 de ani şi s-au regăsit recent.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee, cu care are doi băieţi, cu Kid Rock şi cu Rick Salomon de două ori.