Actorul Ioan Gruffudd a răbufnit și a rupt tăcerea, după ce soția lui, Alice Evans (53 de ani), și femeia cu care are doi copii și a fost timp de 21 ani, l-a atacat în mod repetat în mediul online de când acesta a părăsit-o.

Sătul de comportamentul soției sale, actorul, în vârstă de 48 de ani, a cerut un ordin de restricție împotriva lui Evans și a făcut dezvăluiri neașteptate despre aceasta.

Potrivit Daily Mail, într-o declarație atașată ordinului de restricție, Gruffudd susține că Evans l-a amenințat când i-a spus că vrea să divorțeze în august 2021 că îi va face „ceea ce Amber Heard i-a făcut lui Johnny Depp” .

Alice Evans îi amenință și mama și iubita

Ioan Gruffudd and Alice Evans seen at Chateau Marmont in LASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Alice mi-a spus verbal de mai multe ori că îmi va face ceea ce Amber Heard i-a făcut lui Johnny Depp”, a scris Gruffudd în document, în timp ce i-a cerut lui Evans să stea la 100 de metri de el în orice moment.

„Alice a amenințat că le va spune oamenilor că am abuzat de ea și de fiicele noastre; ea a amenințat că va chema poliția împotriva mea dacă nu-i voi respecta cerințele. Ea a amenințat că va spune oamenilor că sunt dependent de droguri și că mă pune în închisoare; ea a amenințat că va scrie un jurnal fals care reflectă o victimă abuzată și că va publica jurnalul; și ea a amenințat că o va distruge pe mama. Alice mi-a spus că va câștiga și toată lumea o va crede în defavoarea mea.”, scrie în plângerea acestuia.

Gruffudd a inclus, de asemenea, în document zeci de e-mailuri, texte și apeluri video „hărțuitoare”, de la Evans, cu care împarte doi copii.

Într-unul dintre texte, Evans i-ar fi spus că își sabotează cariera de actor, cu noua sa iubită, actrița australiană Bianca Wallace. Ca parte a raționamentului ei, ea a făcut referire la actorul britanic Dominic West, care a avut o scurtă aventură cu actrița Lily James înainte de a se întoarce de partea soției sale.

„Este jenant acum că toată lumea îmi spune că ai terminat. Că nimeni nu vrea să te angajeze. Că Dom West este în fruntea listelor pentru că „a făcut ceea ce trebuie”. Și apropo, nu contează ce se întâmplă cu adevărat în relație, pentru numele lui Dumnezeu. Este vorba despre aparențe”, ar fi scris Evans.

„Dacă mă dai afară din casă, voi suna la toate tabloidele din Marea Britanie. Nu există totuși întoarcere acum. Cred că ar trebui să știi în ce te-ai băgat. Crezi că ai o reputație proastă acum? Crezi că odată ce s-a terminat o să nu mai vorbesc? O să-mi dedic restul vieții să le spun tuturor ceea ce ați făcut”, a spus ea într-un text.

„Sunt din ce în ce mai supărată că ți-ai sabotat cariera. Sunt extrem de furioasă. Am renuntat la cariera mea pentru asta… De ce naiba vrei sa renunti la tot ce am stabilit noi de dragul cuiva care nici macar nu te iubeste?”

„Fața și corpul tău acum mi se par hidoase. Încep să folosesc aplicații de întâlniri (nu am avut încă puterea de a intra în direct) pentru că vreau să găsesc un bărbat care să mă iubească cu adevărat după ce am fost lipsită de asta timp de 20 de ani întregi. Sunt convinsă că mai am timp, iar personalitatea mea va străluci. Habar n-am de ce naiba m-am îndrăgostit de tine. Cea mai mare greșeală din viața mea. (cu excepția copiilor).”, mai scris Evans în una dintre mesaje.

Alte mesaje trimise de Evans au etichetat noua relație a lui Ioan cu Bianca drept „penibilă” și l-au batjocorit că „se pariază deja pe cât timp te părăsește”.

Gruffudd, care se află în plin divorț de Evans, a dezvăluit că soția lui îi trimite mesaje „ostile” și iubitei sale, Bianca Wallace, despre care a făcut publice pe rețelele de socializare informații private. Mai mult, Alice zicea imediat după despărțire că pe Bianca o considera prietena ei și nu se aștepta la așa ceva.

„A fost extrem de supărător și stresant pentru mine să primesc în mod continuu aceste tipuri de mesaje text ostile și agresive de la Alice. Pe 22 iulie 2021, am blocat numărul de telefon al lui Alice pe telefonul meu”, scrie Gruffudd în document.

Evans, care l-a acuzat anterior pe Gruffudd că are o aventură de trei ani, a respins toate afirmațiile făcute de Gruffudd în ordinul de restricție, acuzându-l că a orchestrat un„articol” în negocierile lor de divorț.

„Cred că a depus această cerere doar ca un truc pentru a obține un fel de avantaj în procedura noastră de divorț. El nu și-a văzut copiii de peste 8 luni, dar încearcă să stabilească un fel de record că sunt o mamă oribilă.”

Gruffudd a cerut divorțul de Evans în martie anul trecut, invocând diferențe ireconciliabile.

Evans a confirmat printr-un șir de tweet-uri explozive că Gruffudd i-a spus brusc că căsătoria lor s-a încheiat, condamnându-l pe actor pentru că a părăsit-o pentru o „puicuță cu doar jumătate din vârstă lui”. Ea a spus că a fost lăsată „să ridice bucățile” din viața ei după despărțirea lor.

Ioan și Alice au început să formeze un cuplu după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare 102 dalmați în 2000, îiar în 2007 s-au căsătorit. Cei doi au împreună două fete, Ella, în vârstă de 12 ani, și Elsie, în vârstă de opt ani.

Foto: profimedia

Citește și:

Nu se mai ferește. Ioan Gruffudd s-a afișat în public pentru prima oară cu iubita lui. Soția lui e devastată

Celebrul actor Ioan Gruffudd și-a înșelat soția cu prietena ei cea mai bună