Oficial, cei doi și-au spus definitiv „Adio”, pe 19 noiembrie,  la notar. Motivul pentru care au luat această decizie a fost rutina, iar prezentatorul emisiunii ”Se strigă darul” de la Kanal D a fost nemulțumit de faptul că își doreau lucruri diferite, dar a recunoscut și că și el s-a oprit să mai lupte pentru iubirea lor. Înainte de a deveni oameni liberi, semnând certificatul de divorț, Mitoșeru a povestit că a mai încercat să se împace cu soția sa, însă în zadar.

Mihai Mitoșeru recunoaște că a greșit foarte mult 

”Tot incerca sa gaseasca motivul pentru care noi practic ne-am despartit, dupa 13 ani. Motiv pe care nici noi nu l-am gasit. E adevarat ca n-a fost inselat, n-a fost batut, a fost ceva mult mai grav. A fost momentul in care, dupa 12 ani, ne-am plafonat, traiam din inertie, ea venea foarte obosita de la serviciul la care munceste enorm. Se munceste foarte mult acolo si normal ca il dai pe omul de langa tine, ca asa e viata. Eu veneam obosit, inclusiv de la nunti, unde lumea credea doar ne distram, se munceste enorm. Filmam si 24 de ore non stop. La un moment dat nu aveam timp decat sa ne schimbam si sa facem un dus”, a spus Mitoseru, la Teo Show.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta! Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit”, a spus vedeta Kanal D, cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Mihai a rămas cu un apartament cu trei camere și cu cățelusa Misha, iar Noemi s-a mutat la mama ei, unde se simte liniștită și răsfățată.

Citește și: