Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost unul complicat, din care nu au lipsit acuzațiile publice. Iată că, după doi ani de judecată și declarații dure pe care și le-au adus reciproc, cei doi foști soți pot răsufla ușurați.

Legat de custodia celor două fetițe , instanța a decis ca aceasta să fie una comună și ca minorele să locuiască alături de mama lor. George Burcea este extrem de încântat pentru faptul că instanța s-a pronunțat pentru custodia comună, nu pentru cea exclusivă a mamei, așa cum solicitase fosta lui soție.

„Astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore”, a declarat George Burcea, conform Fanatik. 
George Burcea a dezvăluit cât de bucuros este că, în sfârșit, a aflat verdictul pe care l-a așteptat atât de multă vreme. Actorul i-a mulțumit Vivianei pentru că i-a stat alături în ultimul an și jumătate și consideră că, fără ea, starea lui psihică nu ar fi fost atât de bună. Mai mult decât atât, George a mărturisit că intenționează să sărbătorească victoria în oraș, bând unul sau două cocktailuri alcoolice.

”Îi mulțumesc Vivianei pentru că a fost sprijinul meu numărul 1 în ultimul an și jumătate și sunt sigur că fără ea nu eram astăzi la fel de bine psihic”, a continuat George Burcea.

Viviana și George formează un cuplu de un an jumătate

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma Vedetelor. După ce au părăsit competiția au decis să acorde o șansă relației lor, iar de un an și jumătate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Viviana este împlinită nu doar din punct de vedere personal, ci și profesional. Frumoasa prezentatoare a semnat recent un contract cu postul de televiziune Kanal D, iar telespectatorii o pot vedea în fiecare dimineață din timpul săptămânii pe micul ecran, în cadrul unei emisiuni de divertisment, alături de Bursucu și George Tănase. 

George Burcea a recunoscut, anul trecut, acuzațiile care i-au fost aduse. Actorul a confirmat faptul că, aflat într-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere emoțional, a apelat la consumul de substanțe interzise, precum cocaina. Cu toate acestea, a subliniat că nu intenționează să repete experiența. 

Vezi și La 37 de ani, Andreea Bălan face un anunț uriaș: ” Vreau să fac un…”. Nu prea e legal la noi în țară. Vedeta tocmai a finalizat divorțul de George Burcea

Citește și:

Oase continuă dezvăluirile la trei ani de când s-a certat cu CRBL: „Fii bărbat!”

Cântăreața Sofia Rotaru refuză să plece din Kiev: „Scriu acest text şi, da, îmi tremură mâinile”