Potrivit click.ro,  cei  doi nu mai sunt împreună.  ”Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat o persoană din apropierea celebrului cuplu pentru sursa mai sus-menționată.

Ileana LazariucSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Informația a fost confirmată de Ion Ion Țiriac pe rețelele de socializare, potrivit Cancan,  acesta precizând că nu mai sunt, de fapt,  împreună de doi ani: “Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!”

 

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după o pvoestede iubrie de şapte ani. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, unde deţin o proprietate, dar şi la Monaco. Ei au împreună doi băieți. Alexandru s-a născut în martie 2008, la Paris,  iar Nicholas a venit pe lume doar un an mai târziu, în iunie 2009.

Ion Ion Țiriac a fost căsătorit cu Maria Marinescu

Nu e pentru prima dată când Ileana și Ion s-au despărțit. Cei doi şi-au spus „Adio!” și în 2007, când nu erau încă căsătoriţi. Mai mult, în perioada în care nu au vorbit  Ion Ion s-a și căsătorit. El a mers  în faţa ofiţerului stării civile cu Maria Marinescu. Mariajul lor a durat însă doar trei luni, fiul lui Ion Țiriac revenind rapid în brațele iubirii vieții lui, iar Maria Marinescu a dezvăluit, într-o emisiune TV,  că mariajul lor a fost o glumă

„A fost o glumă. Amândoi ştiam că nu e nimic pe termen lung. Cred că ne plictiseam amândoi”, a explicat ea motivul căsătoriei, adăugând că „a enervat atunci destulă lume”.

Maria Marinescu a luat într-adevăr pe toată lumea prin surprindere în momentul în care s-a căsătorit cu Ion Ion Ţiriac în 2007. Nunta a avut loc rapid, mireasa neavând timp nici să-şi pregătească o toaletă spectaculoasă. A apărut într-o rochie bej, elegantă, dar fără să aibă ceva special. Imediat după cununia civilă de la sectorul 1, mirii au plecat fiecare separat în maşina lui! A doua zi, după eveniment, au plecat pentru o săptămână în străinătate, în aşa-zisa lună de miere. S-au întors nefericiţi sau cel puţin aşa i-a surprins presa mondenă de la vremea respectivă, iar la trei luni de la căsătorie au ajuns la divorţ.

 

Maria Marnescu a fost cântăreață, iar acum este un  designer de succes. Ea este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, cei doi devenind recent părinți pentru a doua oară.

Citește și: