Într-un final, soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, a decis să abordeze subiectul. ”N-o să divorțez niciodată de Will!”, a spus fără drept de apel actrița și cântăreața.

Vedeta în vârstă de 46 de ani, care și-a pus cariera pe locul doi pentru a fi mamă pentru cei doi copii pe care îi are cu Will Smith, Jaden, de 19 ani, și Willow, de 17, este căsătorită cu starul din ”Men in black” de 20 de ani.

”Uite cum stau lucrurile cu Will și cu mine – noi suntem o familie. Asta nu se va schimba. Chiar nu. Niciodată”, a declarat ea, adăugând că până la urmă nici nu contează un act.

Potrivit Jadei, că e vorba despre relație, că e vorba despre căsnicie, nici nu contează. ”Eu și cu Will formăm o familie și așa vor rămâne lucrurile. E un bărbat care se poate baza pe mine până la sfârșitul vieții sale, punct”, a pus ea punctul pe ”i”.

Înainte de a se căsători cu Jada, Will Smith (49 de ani) a mai fost căsătorit, mariaj din care a rezultat un băiat, Trey, acum în vârstă de 25 de ani.

Foto: Hepta

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și: