Actorul și colega lui de platou au fost surprinși de paparazzi în urmă cu patru săptămâni, în timp ce se sărutau și se plimbau pe o trotinetă la Roma.

„Catherine le-a spus apropiaților că Dominic a recunoscut că are sentimente pentru Lily. Deși la început părea doar o aventură, Catherine zice că acum e evident că e ceva mult mai mult de atât între ei”, au declarat prietenii cuplului pentru The Sun.

UK premiere of ‘Yesterday’SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Ea le-a spus prietenilor ei că mariajul ei este ca și terminat și nu crede că va putea să treacă peste ce s-a întâmplat”, a mai spus sursa.

După ce au apărut pozele cu Lily James și Dominic, actorul și soția sa, Catherine, au vorbit deschis despre ce s-a întâmplat, și după ce au petrecut câteva zile în casa lor Wiltshire, ei au anunțat că „mariajul lor este puternic” și că „sunt în continuare împreună”. Ulterior, Catherine s-a răzgândit.

„E o perioadă umilitoare pentru ea și vrea ca Dominic să facă curat după mizeria pe care a creat-o”, a mai adăugat sursa.

Lily James a mai distrus o căsnicie

Actorul din serialul „Aventura”, în vârstă de 51 de ani, este tatăl a patru copii și este căsătorit de 10 ani cu Catherine FitzGerald, arhitect cunoscut și  vicontesă de Lambton.

Mai mult, Daily Mail scrie că Lily James (31 de ani) nu ar fi la prima “abatere”, ci a mai distrus o căsnicie. Aparent tot ea a stat la baza divorțului dintre actorului Armie Hammer (34 de ani), partenerul ei din filmul „Rebecca”. Armie și Elizabeth Chambers au împreună doi copii și decizia de a divorța a surprins pe toată lumea, având în vedere că se știa că au o căsnicie fericită.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că problemele au apărut în 2019, când Armie Hammer filma “Rebecca”, alături de Lily James. Se pare că soția sa, Elizabeth Chambers, a găsit pe telefonul lui mesaje pasionale de la o femeie pe nume “Adeline”. Coincidență sau nu, “Adeline” era numele folosit pentru Lily James pe platourile de filmare, în condițiile în care personajul ei nu avea un nume specificat, ci e prezentată doar ca „doamna de Winter”.

Citește și:

Unde s-a mutat Raluca Pastramă după ce și-a anunțat divorțul de Pepe. Prima declarație

Gabriela Cristea nu se oprește din slăbit. Vedeta începe o dietă strictă ca să scape de încă 10 kilograme