La câteva zile după ce s-a zvonit că se află în prag de divorț cu soțul său, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan Reghecampf a transmis un mesaj clar pe rețelele de socializare, alături de o imagine care nu lasă loc de discuții.

Vedeta și-a folosit contul de Instagram pentru a le ura o zi de Valentine’s plăcută urmăritorilor săi de pe Instagram. A profitat de ocazie pentru a poșta și o fotografie cu ea și soțul ei, împreună, veseli și surâzători.

Alături de imagine, Prodan a publicat și un mesaj care nu lasă loc întrebărilor în contextul zvonurilor despre divorț.

”Va iubim si vă dorim de ziua îndrăgostiților sa aveți parte de o dragoste superbă ca a Nostra,” a scris ea alături de imagine.

nici-vorba-de-divortSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurențiu Reghecampf din anul 2008 și împreună au un băiat. Ea mai are două fete, iar el, dintr-o căsătorie anterioară, un băiat.

Recent, Anamaria a publicat și o imagine cu întreaga familie, alături de un mesaj dur pentru cei care au ajutat la perpetuarea zvonului că divorțează.

„Eu cred ca familia Reghecampf Prodan este un exemplu pt toată Romania. Așa va rămâne pe veci in ciuda tuturor mizeriilor care apar in presa. Soțul meu Laurentiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simt incredibil, de o educație rar întâlnită , de o decenta unica, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile de familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie in fiecare secunda a vieții, care ne-a protejat ca nineni altul si care ne iubeste fara limita.”

”Toată aceasta mizerie este izvorâta din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele sotului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândra ca soțul meu Laurentiu Reghecampf nu intra in aceasta mocirla, nu da declaratii, nu vorbeste cu presa, sta departe de tot. Asta face Numai un bărbat unic precum este soțul meu.

Va rog sa respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și sa luați exemplu de la noi pt ca suntem cei mai buni!” a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Vezi și Care este, de fapt, adevărul despre mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Citește și:

Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineață

Deea Maxer a împlinit 31 de ani: ”Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că…”