Starul din „Pirații din Caraibe” e pregătit să-și refacă viața lângă o dansatoare și balerină, de origine rusă, pe nume Polina Glen. Cei doi formează un cuplu de anul trecut și parcă devin pe zi ce trece mai îndrăgostiți. Ei locuiesc deja împreună la Hollywood, în casa actorului, și au planuri mari. Polina l-a convins pe actor să meargă din nou în fața altarului.

Depp a cunoscut-o pe frumoasa rusoaică, anul trecut, la o petrecere în Los Angeles. Tânăra este un mare fan al filmului „Pirații din Caraibe” și potrivit Daily Mail, este o dansatoare din St. Petersburg, Rusia. Inițial, la petrecere Glen nu l-a recunoscut pe Deep, deși avea în camera ei un poster uriaș cu el. După ce actorul s-a prezentat, rusoaica a fost în extaz și s-au îndrăgostit imediat.

PolinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Johnny Depp va merge în Rusia să-și ceară iubita în căsătorie

Ei au tot fost surprinși încă de anul trecut în vacanțe prin mai multe orașe din Europa, dar nimeni nu a reușit să afle cine e Glen până acum. Polina și Johnny au fost surprinși împreună și la Moscova, când Johnny a concertat cu trupa lui Hollywood Vampires, iar recent  a fost surprins sărutându-și și îmbrățișându-și cu pasiune iubita în Belgrad, Serbia. Însă, detalii despre povestea lor de iubire au ieșit abia acum la iveală.

 

Potrivit Daily Mail, Glen nu vrea să apară în lumina reflectoarelor, iar actorul e foarte încântat că iubita lui nu-și dorește notorietate. Ei locuiesc deja împreună în vila lui Deep din Hollywood Hills.

Mai mult, actorul se pregătește să meargă în curând la St. Petersburg Glen să-i cunoască pe părinții partenerei lui, Irina și Gennady Glen, ca să le ceară mâna tinerei.

Johnny Depp va merge pentru a treia oară la altar. A avut un scurt mariaj cu make-up artistul Lori Allison, pe vremea când era foarte tânăr în anii 80, iar în 2015 s-a căsătorit du Amber Heard pentru care a părăsit-o pe actrița Vanessa Paradis cu care s-a iubit timp de 14 ani și are doi copii, Lily-Rose șiJohn “Jack” Christopher Depp. Căsătoria cu Amber nu a rezistat decât doi ani și cei doi s-au despărțit cu mare scandal.

 

Citește și: