Ashton Kutcher se pare că nu reușeste sub nici o formă să fie fidel unei singure femei. După ce s-a despărțit de Demi Moore pentru că a înșelat-o cu o blondă misteriosă, actorul a călcat strâmb și în noul mariaj. Revista americană „Star” susține că cei doi vor face curând anunțul divorțului, iar motivul acestuia este „apropierea prea intimă” a lui Kutcher de actroița Elisha Cuthbert (24 de ani), partenera lui din filmul „The Ranch”, celebră pentru rolul din serialul de succes „24”. Jurnaliștii notează că Mila oricum avea „probleme de încredere” în ceea ce îl privește pe soțul ei, având în vedere trecutul lui, așa că nu e de mirare că aceasta nu a văzut deloc cu ochi buni faptul că Ashton e mult prea apropiat de Cuthbert.

Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au căsătorit în secret în 2015

În plus, un prieten al cuplului a declarat că Mila se simte copleșită și depășită de situație pentru că ea este nevoită să aibă grijă de cei doi copii ai lor, în timp ce soțul ei refuză să o ajute și preferă să-și petreacă timpul în oraș. „Cred că situația căsniciei lor este mult mai gravă decât își poate imagina oricine”, a spus sursa.  Cu toate acestea, reprezentanții celor doi actori au negat dezvăluirile făcute de revista „Star”, însă nu au vrut să ofere alte detalii despre mariajul celor doi.

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit în mare secret, în iulie 2015, într-o ceremonie privată organizată în secret la Los Angeles.

Mila Kunis, de 33 de ani, și Ashton Kutcher, de 39 de ani, care se cunosc din 1998, când lucrau la sitcomul ‘That ’70s Show’, și și-au menținut relația departe de ochii publicului. Ei au împreună doi copii, o fetiță Wyatt Isabelle, care în octombrie împlinește trei ani, și un băiețel, care a venit pe lume în decembrie anul trecut.