„După 10 ani împreună, am luat aceasta decizie dificilă de a ne separa, dar rămânem prieteni apropiați, părinți și parteneri în proiectele pe care le-am dezvoltat împreuna”, au anunțat aceștia în comunicat.

Roman Abramovich și Dasha Zhukova au format un cuplu din anul 2005, iar din 2007 erau căsătoriți. Ei au împreună doi copii superbi, Aaron Alexander Abramovich și  Lea Abramovich.

EI au fondat împreună cel mai modern și proeminent muzeu de artă modernă din Rusia, ”Garage”, care a devenit cel mai vizitat din Moscova, fapt pentru care cei doi au precizat că se vor ocupa în continuare împreună de acest proiect și de hub-ul cultural New Holland Island din  St. Petersburg.

Citește și: Sinead O’Connor, faimoasa interpreta a piesei „Nothing compares to you”, dezvăluire cutremurătoare,  în lacrimi. Trece prin clipe dramatice. Se chinuie în fiecare zi să rămână în viață

A fost fotografiată în brațele lui Leonardo DiCaprio

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și:Kemal din „Dragoste infinită” a dat lovitura. Succesul serialului-fenomen l-a făcut milionar peste noapte. Actorul Burak Özçivit a primit o ofertă de nerefuzat

Au mai avut probleme în mariaj și în 2014

Dasha este fiica unui important magnat petrolier din Rusia, iar revista Forbes a estimat că Abramovich, care deține clubul sportiv Chelsea, are o avere de 9,1 miliarde de dolari.  Miliardarul a mai fost căsătorit înainte de două ori și mai mare cinci copii cu cea de-a doua soție.

Cei doi au mai avut probleme în mariaj și în anul 2014, când în presă au apărut zvonuri că soția miliardarului îl înșală pe acesta cu celebrul actor Leonardo DiCaprio. Conform tabloidelor din Rusia, Zhukova a fost surprinsă în paparazzi în brațele starului de la Hollywood, la New York, deși ea își mințise soțul că este în Rusia.

Citește și: