„Astăzi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru că m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile fostei soții, de faptul că non stop își folosește copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta dată, o mașina nouă”, spune Brigitte.

brigiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Kate Middleton și prințul William au înfuriat-o iar pe regină, pentru că au încălcat din nou protocolul regal. Ce au făcut ducesa și ducele de Cambridge

Divorțează din cauza fostei soții a tenismenului

Fostul fotomodel  face apoi un inventar al ultimelor cadouri: „I-am dat un mini cooper, cu 30.000 km la bord și a făcut un scandal monstru.Vreau să întelegeți faptul că anul trecut soțul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€, iar în fiecare an peste 300.000 €, în conditiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum și tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo mașină”, mai scrie Brigitte.

Ilie Năstase și Brigitte erau unul dintre cele mai mondene cupluri. Cei doi nu refuzau nicio invitație și vorbeau mereu deschis despre relația lor. Soția tenismenului a declarat într-o emisiune TV că  acesta s-a schimbat mult după ce s-au căsătorit, că a înșelat-o de două ori și că i-a recunoscut deschis, de curând, acest lucru, dar că simte că pe ea nu o răsfață așa cum făcea cu fosta lui parteneră, Amalia Năstase.

Citește și: