Cântăreața a mărturisit că s-au despărțit în urmă cu un an de zile, dar abia acum a decis să vorbească despre aceasată decizie.

Analia Selis, cântăreaţa care făcea furori în urmă cu câţiva ani, a ales să renunțe la carieră pentru a se dedica familiei ei, fapt pentru care vestea separării de violoncelistul Răzvan Suma a uimit pe toată lumea, fiind total neașteptată.

Nu mai există cale de împăcare

„Așa cum ați auzit dimineața povestind cu băieți de la “Neața cu Răzvan și Dani”, anul trecut, pe 1 Decembrie m-am despărțit de fostul meu soț.

La toți cei care de atunci pana acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea sa vă spun ca nu am putut sa vorbesc despre acest subiect.

Ca sa evit întrebări despre o “posibila împăcare” as vrea sa va spun ca in ceea ce ma privește nu exista drumul inapoi.

Acest an a fost un an intim, in care am avut nevoie de regăsire acasă alături de Noa și Tiago.

La toți cei care trec pe o despartire as vrea sa va spun ca timpul trece și cu siguranța viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Viața este un dar extraordinar de minunat și merita trăită numai și NUMAI cu oameni și lucruri pe care merita sa le ai lângă tine, restul trebuie lăsate in spate și cu ușa bine bine Încuiată.

Simt nevoie sa precisez ca nu mi-am gândit sub nicio clipa sa plec din România, nici înainte nici atunci cand m-am despărțit și nici acum. România este o țara care mi-a dăruit și îmi daruiește in continuare foarte mult, așa ca anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut”, a scris Analia.

Analia s-a remarcat la Cerbul de Aur, în 2004, când a reușit să ocupe locul al treilea. Timbrul cald și plăcut a transformat-o curând într-una din artistele preferate ale românilor. Povestea ei a făcut repede înconjurul țării și mulți au început să se întrebe cine e soțul Analiei Selis. Solista și violoncelistul au făcut o nuntă dublă, la Cluj și în Argentina, în 2004.

Citește și:

Fostul principe Nicolae, noi declarații despre bebeluș: „Nopțile nedormite…”

Cezar Ouatu și iubita lui cu 19 ani mai mică, declarații de dragoste în văzul tuturor. Cum o alintă cântărețul