Se pare că problemele în paradis au început cam de aproape doi ani de zile, iar căsnicia designerului cu fotbalistul Andrei Neagoe s-ar fi sfârșit, în mare secret, chiar în decembrie, anul trecut, după cum notează click.ro. În ultima vreme s-a tot zvonit cum că Sonia ar fi fost înșelată de fotbalist și, ulterior, părăsită, dar ea negat de fiecare dată vehement aceste zvonuri.

soniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși de Valentine’s Day, în februarie, cei doi au apărut împreună la TV, totul a fost, însă, se pare doar de ochii lumii. Surse din anturajului fostului cuplu au dezvăluit, în exclusivitate, pentru Click!, că Sonia Trifan și fostul fotbalist Andrei Neagoe nu ar mai fi împreună de aproximativ doi ani. Conform acelorași surse, cei doi nu mai locuiesc împreună și chiar ar fi divorțat la notar, încă luna decembrie a anului trecut. Mai mult, creatoarea de modă a șters deja toate imaginile cu fostul ei soț de pe Instagram.

Fotbalistul ar fi înșelat-o pe frumoasa designeriță, iar Sonia nu a suportat trădarea fotbalistului. Acesta este, se pare, și motivul pentru care designerița nu a făcut public nici până acum divorțul de Andrei Neagoe.

Potrivit acelorași surse, fotbalistul are deja o nouă relație alături de care este foarte fericit. Andrei s-a și mutat împreună cu noua iubită, cu care are de gând să-și întemeieze o familie.

În 2016, Sonia Trifan și Andrei Neagoe, fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea ( formație din Liga a 2-a), spuneau “Da!” în fața ofițerului Stării Civile. Un an mai târziu, cei doi au făcut și nunta, cu mare fast, ceremonia religioasă având loc la o biserică de pe Strada Academiei (din zona Universitate).

Cei doi nu au copii împreună, iar fotbalistul ar vrea să-și întemeieze o familie cu noua lui parteneră de viață.