Păreau cuplul perfect și extrem de îndrăgostiți, dar actrița Kaley Cuoco și Karl Cook au anunțat că divorțează. Decizia lor a uimit pe toată lumea și nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț.

Cuplul a anunțat despărțirea într-o declarație comună pentru revista People pe 3 septembrie. „În ciuda iubirii noastre profunde și a respectului pe care ni-l purtăm, ne-am dat seama că viețile noastre au luat-o în direcții diferite. Amândoi am împărtășit cu voi foarte mult din călătoria noastră împreună și, deși preferăm să păstrăm privat acest aspect al vieții noastre, am vrut să fim deschiși despre acest adevăr al nostru. Nu există furie sau supărare între noi, din contră”, au declarat cei doi.

La scurt timp după declarația lor, prieteni apropiați cuplului au declarat pentru People că sunt șocați, mai ales că cei doi păreau foarte fericiți împreună și abia sărbătoriseră trei ani de la nuntă.

„La începutul verii, Kaley părea foarte fericită cu Karl. Erau foarte îndrăgostiți și păreau foarte bine împreună. Despărțirea a avut loc brusc. E destul de șocant”, au povestit prietenii.

divort kaleySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Mai mult, starul din „The Big Bang Theory” i-a făcut soțului ei oa devărată declarație de dragoste pe 30 iunie, în ziua când au sărbătorit trei ani de la nuntă.

„New York, 30 iunie, 2016 este ziua când ne-am întâlnit prima dată. După doi ani, în aceeași zi ne-am căsătorit și acum sărbătorim trei ani de la nuntă. De ce ai stat căsătorit cu mine așa mult timp? Sunt cu adevărat impresionată @mrtankcook. Te iubesc atât de mult încât nici nu -ți poți imagina…Aniversare fericită”, i-a transmis Kaley soțului ei.

„Sunt de acord Kaley Cuoco. Sunt la fel de uimit că au trecut trei ani, parcă a fost ieri. Te iubesc atât de mult și abia aștept încă un milion de ani !!”, scria și soțul actriței, alături de o poză amuzantă cu aceasta.

Soțul actriței, Karl Cook este un ecvestru și fiul lui miliardarul american Scott Cook. Cei s-au căsătorit pe 30 iunie 2018 după doi ani de relație. Ei s-au cunoscut la un spectacol de cai, fiind amândoi pasionați de cai. Actrița călărește de când era adolescentă, iar Cook își câștigă traiul din asta, fiind un călăreț extraordinar.

Kaley a recunoscut de mai multe ori că ea și Karl au un mariaj mai atipic. Deși erau căsătoriți ei s-au mutat împreună abia în primăvara anului trecut. Deși au iscat multe cotroverse pe tema acestui subiect, mulți fiind de părere că mariajul lor s-a terminat înainte de a începe, actrița a mărturisit de fiecare dată că sunt foarte fericiți împreună, dar casa lor de vis nu era încă gata.

„Am o relație perfectă cu Karl. Suntem atât de fericiți.Dar avem vieți separate și apoi viețile noastre se întâlnesc, iar el mă susține foarte mult. Mă lasă să fiu eu, iar eu îl las să fie el”, declara Kaley, în urmă cu doi ani.

Kaley Cuoco nu prea are noroc în dragoste. Se află la al doilea divorț. Actrița a mai fost căsătorită cu jucătorul de tenis Ryan Sweeting, iar mariajul lor a durat tot trei ani, cei doi s-au căsătorit în 2013 și au divorțat în 2016. Actrița a mărturisit la divorț că a fost foarte dezamăgită de soțul ei, că în cei trei ani s-a schimbat total și nu mai era omul cu care s-a căsătorit.

În afara celor două căsniciii, Kaley Cuoco a mai avut o relație de doi ani, între 2007 și 2009, cu colegul ei din „Teoria Big Bang”, Johnny Galecki, îndrăgitul Leonard.