Potrivit TMZ, starul a semnat miercuri documentele pentru divorț la un tribunal din Los Angeles. El avea o relație cu frumoasa Ioana Grațilea Brâncuși de mai bine de trei ani, dar nimeni nu a știut că cei doi s-au căsătorit. Se pare însă că mariajul lor nu a durat prea mult, iar diferența de vârstă dintre ei și-a spus cuvântul. Tim are 63 de ani, iar Grațiela are 33 de ani. Ea a terminat Universitata din București în 2012, potrivit Daily Mail.

Publicația britanică notează că româncă este de aceeași vârstă cu băieții lui, Jack Henry, 31 de ani, și Miles Guthrie, 28 de ani, din relația cu celebra actrița Susan Sarandon, cu care a fost împreună timp de 23 de ani.

USA – 11th Annual Governors Awards – Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Gratiela și Tim s-au cunoscut în 2016, când a început să lucreze la compania lui de teatru The Actors’ Gang. Ea este coordonator marketing și Tim este director artistic. Ei au fost fotografiați pentru prima dată împreună în februarie 2018, când au participat la premiera seriei „Here and Now”, realizată de HBO.

În noiembrie 2019, bruneta a fost surprinsă purtând un inel cu diamant pe inelar, în timp ce poza alături de starul din Castle Rock, la premiera filmului Dark Waters, iscând astfel zvonuri că erau deja logodiți.

Robbins a fost împreună cu Susan Surandon (74 de ani) timp de 23 de ani, dar cei doi nu au mers niciodată în fața altarului. Cei doi s-au despărțit în 2009, iar celebra actriță a declarat că nu se aștepta ca relația lor să ajungă la final. Vedeta a povestit că vestea i-a supărat pe fanii lor, care îi vedeau împreună pentru toată viața, așa cum se vedea și ea. „Oamenii mă opreau pe stradă și îmi spuneau că au plâns când au auzit. Ei bine, a fost foarte trist. N-am crezut nici eu că se va întâmpla vreodată. Uneori primim niște oameni în viața noastră în anumite momente. Poate că ai o relație ca să ai copii și realizezi că de la un punct încolo e de ajuns”, a spus Susan.

Citește și:

Smiley, dezvăluiri despre viața lui alături de Gina Pistol: „E sindromul mamelor”

O celebră interpretă de muzică populară, măritată fără să știe: „Am crezut că merg la o prezentare de modă”