Anunțul vine la câteva zile după apariția în presă a fotografiei lui Iñaki Urdangarin, soțul infantei Cristina de Bourbon, plimbându-se de mână cu o altă femeie, în sudul Franței. Aceasta este Ainhoa ​​​​Armentia, colegă de serviciu cu Inaki, are 43 de ani și este și ea căsătorită, mamă a doi copii minori.

Iar acum, fostul handbalist, fost Duce de Palma de Mallorca – titlu restituit Coroanei în 2015 – va deveni și fostul soț al Christinei de Bourbon, al doilea copil al Regelui Spaniei, Juan Carlos, și a Reginei Sofia.

Divorțul a fost anunțat printr-un comunicat al agenției EFE: „De comun acord, am decis să încetăm relația noastră conjugală. Angajamentul față de copiii noștri rămâne intact. Fiind o decizie privată, cerem respectul maxim de la toți cei în jurul nostru „.

.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9Potrivit săptămânalului britanic „Hello!”, Iñaki Urdangarin nu a negat relația extraconjugală, atunci când i s-a cerut să comenteze fotografiile scandalului și a răspuns simplu: „Lucrurile se întâmplă și le vom gestiona în cel mai bun mod posibil”. Cât despre modul în care familia lui a aflat vestea, acesta ar fi fost impasibil: „Ca o dificultate pe care o vom gestiona cu maximă calm și împreună, ca întotdeauna”.

În realitate, după publicarea imaginilor, a doua fiică a regelui care locuiește în Elveția, la Geneva, s-ar fi refugiat în Palatul Zarzuela, reședința privată a regelui Spaniei din Madrid.

Relația dintre Cristina de Borbone și Iñaki Urdangarin a început în iulie 1996, în timpul Jocurilor Olimpice de la Atlanta.

Nunta a fost organizată anul următor, în catedrala din Barcelona, ​​cu 1500 de invitați.

Cei doi au patru copii: Juan, 22 de ani, Pablo, 21 de ani, Miguel, 19 ani și Irene, 16 ani.

Citește și: Dana Budeanu a criticat-o fără milă pe Loredana Groza: „Ce este în neregulă cu tine?”

Michelle Hunziker și Eros Ramazzotti, din nou împreună?