Divorțul celor doi a uimit pe toată lumea și este unul neașteptat, potrivit site-ului Radar Online. Starul din serialul de succes „Glee” și soțul ei s-au despărțit în luna decembrie, în urma unui scandal uriaș. Rivera a fost arestată, la sfârșitul anului trecut,  după ce și-a agresat soțul.

Divorț cu scântei în showbiz! Și-au spus „Adio” după 4 ani de mariaj. Au împreună un băiețel de doi aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Andreea Marin a plâns în direct. „E important să mergi la medic la timp”. Dezvăluirea făcută de vedetă

Actrița Naya Rivera, arestată că și-a lovit soțul

Potrivit documentelor obținute de Radar de la poliție, Rivera a dat drumul căruciorului fiului lor, înainte ca Dorsey să-l prindă. Actrița  ar fi început să-și lovească soțul după incident.

Dorsey a luat căruciorul și s-a îndreptat spre casa părinților săi din Virginia de Vest, unde se aflau pentru a sărbători Ziua Recunoștinței. Ofițerul a remarcat că Dorsey „a continuat să spună în repetate rânduri că nu putea să creadă că a lăsat căruciorul să meargă cu copilul în el”, potrivit raportului.

„Rivera a început să folosească un limbaj profan și să țipe la el. Dorsey a sfătuit-o  să-l lase să împingă căruciorul, fără a  o lăsa pe Rivera mai pună mâna pe el. Rivera s-a enervat și a început să îl lovească pe Dorsey, cu pumnul  în fața și în spatele capului”, a declarat un polițist.

Ryan a anunțat poliția și soția lui a fost arestată. Însă, ulterior a fost eliberată pentru că bărbatul a refuzat să depună plângere.  În urma divorțului, niciunul nu va plăti pensie alimentară, iar custodia copilului va fi comună.

Citește și: