Deși păreau un cuplu foarte frumos și solid, Angelica Rivera și Enrique Peña Nieto divorțează cu mare scandal și se comportă ca niște dușmani. Actrița are cereri uriașe pentru a semna actele de divorț de fostul lider al Mexicului și pentru a-i reda libertatea de a se bucura alături de noua lui viață alături de fotomodelul, mult mai tânăr,  Tania Ruiz Eichelmann, cu care deja a început să se afișeze în public.

Astfel, jurnalistul  Salvador García Soto de la „El Universal” a dezvăluit că îndrăgita actriță i-a cerut printre altele soțului ei 35 de mașini de lux pentru ea și rudele ei, dar și ca în următorii 12 ani să zboare doar cu avioane private, pentru a evita să fie în centrul atenției.

Citește și: Dana Rogoz face o nouă declarație controversată. Iată ce spune despre cazul Andreei Bălan

Angelica Rivera se întoarce pe micul ecran

Angelica, una dintre cele mai iubite actrițe mexicane,  a anunțat luna trecută pe rețelele de socializare că divorțează de cel care i-a fost partener timp de nouă ani. Mai mult, actrița a fugit în SUA împreună cu copiii ei. „Regret această situație dureroasă pentru mine și pentru copiii mei. De aceea am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit întotdeauna dragostea mea, timpul meu și efortul de a-mi face datoria ca soție, prietenă și mamă. Astăzi, toată energia mea, forța și dragostea mea se concentrează pe a fi o mamă cât mai bună, în a-mi recupera viața și cariera’, a anunțat Angelica Rivera în mediul online, lăsând de înțeles că este pregătită să se întoarcă din nou pe micul ecran.

Potrivit presei spaniole, actele de divorț au fost gata înainte de data de 1 decembrie a anului trecut, însă, nu se știe pentru care motiv, fostele președintele mexican a întârziat în a le semna. Cei doi stabiliseră inițial să se despartă în termeni amiabili, însă după ce Nieto s-a afișat deja alături de noua sa iubită și a refuzat să semneze actele, Angelica Rivera și-a schimbat atitudinea, decizând să pună a serie de condiții la divorț.

Publicul român şi-o amintește pe Angelica Rivera, cu siguranţă, din producţiile „Mariana de la noche, „La dueña („Stăpâna), „Ángela şi „Tequila cu suflet de femeie”. Enrique Peña Nieto, fostul președinte al Mexicului, și Angelica Rivera s-au căsătorit pe 27 noiembrie 2010, iar cei doi au fost văzuți în public împreună ultima dată pe 11 ianuarie la o înmormântare.

Citește și: