Vedeta TV a postat pe Instagram o poză simplă, dar care o pune în valoare, mai ales când e vorba de bust. Iar lănțișoarele care-i îmbracă gâtul și pieptul par că s-au așezat strategic, astfel încât să atragă toate privirile.

Buna dimineata ! Good night:):) – depends who‘s out there and…where:) #enjoy #ungandbun #makeitworthit #sharethelove #mykindofmix #la

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Fanii au reacționat imediat, lăudând diva în vârstă de 48 de ani. Dacă unii i-au spus pentru a mia oară că e ”frumoasă” și ”deșteaptă”, alții au ajuns la adevărate declarații de dragoste.

Au existat și câteva referiri la bustul generos, modelat de bisturiul medicilor cu ani în urmă. Însă un comentariu e de departe fabulous: ”Excellent face” (un chip exelent).

Nu știm dacă postarea de marți a Mihaelei Rădulescu are vreo legătură cu cea de acum două zile, a Andreei Marin, mai tânără cu 5 ani. Oricum ar fi, e clar că fiecare are ce arăta și ar fi păcat să nu o facă!

@triaalfa #precious #chocker @cristinasavulescu_official #lace #top @cristinasavulescu @mmarquise #suit

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Ambele trec prin perioade excelente, iar asta se vede în felul în care se prezintă fanilor. Andreea Marin, recent ieșită din căsătoria cu medicul turc Tuncay Ozturk, are o relație cu Adrian Brâncoveanu, cel cu care și-a și petrecut Sărbătorile de iarnă la munte, în Elveția.

Cât despre Mihaela Rădulescu, aceasta se iubește de ceva vreme cu Felix Baumgartner, amator de senzații dintre cele mai tari. Acesta e primul om care a făcut un salt din stratosferă, depășind viteza sunetului.

Foto: Instagram

Citește și:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.