Vedeta TV a postat pe Instagram o poză simplă, dar care o pune în valoare, mai ales când e vorba de bust. Iar lănțișoarele care-i îmbracă gâtul și pieptul par că s-au așezat strategic, astfel încât să atragă toate privirile.

Fanii au reacționat imediat, lăudând diva în vârstă de 48 de ani. Dacă unii i-au spus pentru a mia oară că e ”frumoasă” și ”deșteaptă”, alții au ajuns la adevărate declarații de dragoste.

Au existat și câteva referiri la bustul generos, modelat de bisturiul medicilor cu ani în urmă. Însă un comentariu e de departe fabulous: ”Excellent face” (un chip exelent).

Nu știm dacă postarea de marți a Mihaelei Rădulescu are vreo legătură cu cea de acum două zile, a Andreei Marin, mai tânără cu 5 ani. Oricum ar fi, e clar că fiecare are ce arăta și ar fi păcat să nu o facă!

Ambele trec prin perioade excelente, iar asta se vede în felul în care se prezintă fanilor. Andreea Marin, recent ieșită din căsătoria cu medicul turc Tuncay Ozturk, are o relație cu Adrian Brâncoveanu, cel cu care și-a și petrecut Sărbătorile de iarnă la munte, în Elveția.

Cât despre Mihaela Rădulescu, aceasta se iubește de ceva vreme cu Felix Baumgartner, amator de senzații dintre cele mai tari. Acesta e primul om care a făcut un salt din stratosferă, depășind viteza sunetului.

Foto: Instagram

Citește și:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.