Pe ambele conturi de Instagram a apărut același anunț, în urmă cu scurt timp: ”Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer!”, a scris ea.

Același mesaj a apărut și pe contul lui, doar că în final stă scris ”Mulțumesc, @deeamaxer”.

”Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri.

Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer”, continuă mesajul care a lăsat în stare de șoc pe toată lumea.

Pe fundalul mesajului stă o fotografie cu cei doi, ipostază pe care, dacă cei doi vom merge până la capăt, nu o vom mai vedea.

”Nu cred ….eu tot sper ca e o glumă 🫢🫢 cum să dispară iubirea aia mare pe care o tot declarați voi de-a lungul timpului????” – e doar unul dintre mesajele postate de fani, care sugerează perfect ceea ce gândește toată lumea.

acum-o-lunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ultima urare a lui Dinu Maxer pentru Deea

În urmă cu doar o lună, Dinu Maxer îi făcea soției sale, la împlinirea a 33 de ani, o adevărată declarație de dragoste, numind-o ”îngerul” lui și urându-i dragoste veșnică.

Surpriză! În ce clasă era Deea Maxer când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. În 2005 se întâmpla, imediat după ce Dinu Maxer se despărțise de Nicoleta Luciu

„Acum fix 18 ani, pregăteam prima petrecere surpriză pentru cineva! Am anunțat trupa Apropo, din care făcea parte, că avem studio și acolo trebuia să se întâmple un lucru pe care îl visam de mult și anume… să-i dau cadou un lănțișor și să o sărut!

O iubeam în tăcere și voiam să-i dau un semn…. Culmea, nu am avut curaj nici măcar să o pup pe gura!

Așa a început cea mai frumoasă poveste din viața mea! La mulți ani, Deea Maxer. Te voi iubi mereu. Ești îngerul din viața mea. Am și poza de atunci, dar rămâne doar pentru noi”, a scris Dinu Maxer în dreptul unei imagini în care apărea alături de soția sa.

Cei doi au împreună doi copii „isteți și minunați” – așa cum spunea Deea în urmă cu o lună: Maysa (3 ani) și Andreas (de 12 ani).

Vezi și Deea și Dinu Maxer, detalii neștiute despre căsnicie. Ce probleme au avut în 14 ani de mariaj: „Devenisem ca doi străini” La început el a făcut o greșeală uriașă

Citește și:

Soția lui Dan Ursa a făcut furori la Survivor cu frumusețea ei. Ce familie superbă are Războinicul!

Elena Cârstea, noi detalii despre starea sa de sănătate, după atacul cerebral: „Dacă eram în România, acum nu mai existam”