Cei doi, care și-au refăcut viața, au trecut peste resentimente, pentru a o sărbători așa cum se cuvine pe cea mică. Maysa a fost surprinsă cu cadouri încă de la prima primele ore ale dimineții, iar părinții i-au organizat o petrecere la grădiniță.

Chiar dacă ambii părinți au fost alături de Maysa, în niciuna dintre fotografiile postate pe conturile de socializare ale părinților cei doi nu apar împreună, fiecare pozându-se separat cu fetița.

După divorț, Deea și Dinu Maxer au încercat să păstreze o relație civilizată pentru cei doi copii pe care îi au împreună, Andreas și Maysa. Băiețelul celor doi locuiește cu tatăl său, iar micuța, cu mama ei, deoarece Deea și Dinu Maxer stau în același bloc, dar în apartamente diferite.

Mesaje de dragoste de la ambii părinți

Revenind la petrecerea organizată pentru Maysa, tematica a fost despre prințese.

la-petrecerea-mayseiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”4 ani. La mulți ani, suflețica mea! Nu uita! Super-puterea ta este iubirea!”, este mesajul transmis de Deea Maxer, pe contul ei personal de Instagram.

”La multi ani, iubita mea! Esti mai mult decat te-am visat! Esti totul ❤️”, a fost un alt mesaj care a însoțit fotografiile postată de cântăreață pe rețeaua de socializare.

Tot acolo poate fi văzută și o poză în care Maysa apare alături de iubitul mamei ei, Robert.

Dinu Maxer a fost și el prezent la aniversarea fiicei lui, iar cântărețul a postat câteva fotografii pe contul lui personal de Instagram alături de cei doi copii. Dinu Maxer i-a transmis o urare emoționantă micuței.

”La mulți ani, gărgărița lui tati! Maysa a avut parte de o surpriză la grădiniță de ziua ei! Am fost cu toții alături de ea, dar și prințesa ei preferată Belle (din Frumoasa și Bestia), atât în realitate, cât și pe tort.”, a scris Dinu Maxer pe contul lui de Instagram, unde, la rândul său, a postat și el câteva instantanee.

Vezi și Dinu Maxer și iubita, prima apariție TV împreună. Cum a început povestea lor de dragoste: „A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea!” dar și Deea Maxer, imagini din vacanța cu iubitul: „Unii spun că Thassos e pentru săraci”. Cu aceste poze le-a închis gura cârcotașilor

Citește și:

Cristina Șișcanu, despre plecarea familiei din țară: „Am înțeles cât de bine ar fi pentru Filip. Ne pregătim, și moral, și material”. Ce nu au luat totuși în calcul

Andreea Marin și Violeta, „surprize-surprize” chiar de ziua lui Ștefan Bănică. Ce ținute elegante au purtat