Evenimentul a fost punctat de ambii parteneri, fiecare în felul său. ”Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport”, a scris Deea Maxer pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Dumnezeu ne-a adus împreună! Sărbătorim astăzi 13 ani de căsătorie! Te iubesc, Dinu Maxer! Îți mulțumesc că mă suporți, iar eu mă felicit că te suport! ?? Căsătoria noastră e ca un carusel ce trece prin 4 anotimpuri în 24 ore. ?Oameni buni, relația perfectă nu există!? Însă compatibilitatea și iubirea,da! Și fidelitatea există! ?”, a transmis Deea Maxer.

”Dumnezeu ne-a adus împreună, iar noi știm să prețuim și să fructificăm asta! Te iubesc”, a încheiat vedeta.

La rândul său, Dinu Maxer a scris și el pe Instagram: ”Nunta de dantela – 13 ani de la casatorie! Dacă cineva ma provoca la un exercițiu de imaginație acum 13 ani, nu as fi crezut ca, după atâția ani, vom fi impreuna pe același drum, avand aceleași visuri și dorinte, vom avea 2 copii și un cățel ? și vom trece testul fidelității cu brio!

Iti mulțumesc ca ai apărut în viata mea, ca ai acceptat sa-ti fiu alături, ca ești asa cum ești – o femeie care ma completează perfect! Te iubesc @deeamaxeroficial ❤”.

Cei doi, care au marcat evenimentul printr-o petrecere pe litoral, formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 ani sunt soț și soție. În acest timp, au devenit părinți pentru Andreas și Maysa, doi copii superbi.

de-la-petrecerea-de-asearaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Dar puțină lume își mai amintește de nunta celor doi. Nu vă spunem decât că mirele a venit călare pe un cal alb. Și de atunci nici nu a mai plecat de lângă mireasa sa.

Fidelitatea, cuvântul de ordine în familia Maxer

Deea Maxer a mărturisit recent că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind.

Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

Vezi și Întâi a fost criticată. Acum, după ce a slăbit spectaculos și și-a pus silicoane noi, Deea Maxer a închis gura cârcotașilor. Cum arată în costum de baie

Citește și:

Fostul soț al lui Gwen Stefani și-a găsit o iubită cu același nume și chip ca al fostei neveste

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se însoară din nou, la un an de la divorț! Primele declarații făcut de nașul Țânțăreanu