Invitat în platoul unei emisiuni recent, artistul a mărturisit că nu-și dorea ca familia sa să se mărească, dat fiind că băiatul său are deja 8 ani. Așa cum era de așteptat, soția sa a fost cea care l-a înduplecat.

„Eu eram împotrivă. A trebuit convins tăticul. (…) Greu a fost până am luat hotărârea. Evident (n.r. Deea l-a convins)”, mărturisea el recent.

Ce nume neobișnuit va avea fetița

Între timp, nu doar că s-a obișnuit cu ideea, dar abia așteaptă ca mezina să fie adusă acasă.

I-au găsit deja și un nume, dar acesta nu este complet încă. ”Maisa o va chema pe fetiță și căutăm în continuare numele de sfânt, nu ne-am decis. Există posibilitatea ca două persoane să se numească la fel, s-ar putea să existe confuzii, e mai bine să aibă două nume”, a motivat el alegerea.

Deea a avut două pofte

Cât despre starea soției și cum a decurs până acum sarcina, ajunsă între timp pe ultima sută de metri, Dinu Maxer spune: ”Deea este bine, am fost la control, așteptăm, cam într-o lună va veni pe lume.

N-a fost cu mine la spectacole, a fost doar pe litoral, dar n-a mai dansat. A avut două pofte, una suportabilă, corcodușele, și pepenele, chiar dacă a mâncat toată vara”.

Deja un tată cu experiență, Dinu Maxer nu are emoții când vine de naștere. ”Am emoții nu despre naștere – pentru mine tot ce se va întâmpla în maternitate nu e așa greu – dar când ajungem acasă.

În primul rând va trebui să ne adaptăm și cum se adaptează Andreas. El și-a dorit foarte mult, este un moment psihologic care depășește dorința.

Sunt senin și fericit, îmi doresc să fie frumoasă, sănătoasă și sănătoasă!”, a mai spus artistul.

Vezi și Este însărcinată cu al doilea copil. Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: