În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, ”Exclusiv VIP” , cei doi au povestit despre iubirea lor și s-au sorbit din priviri, ba chiar au și dansat o senzuală bachata.

“A început printr-o prietenie și ne-am cunoscut la un eveniment, unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știu că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit în direct iubita lui Dinu Maxer, Magdalena Chihaia, care a terminat actoria sub îndrumarea lui Virgil Ogășanu, conform Click!.

“Mi-a plăcut atât de mult încât până la 4 dimineața am vorbit în apartamentul ei nou și nu foarte mobilat, cu ea și Florin.

După ceea s-au întâmplat câteva lucruri și trebuie să recunosc că eu am intrat pe nepregătite într-o altă relație. Flacăra dintre noi s-a dat la minim… (în relația de dinainte de Magdalena, n. red.) După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat!

Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2”, și-a completat Dinu Maxer iubita, care și ea a trecut printr-un divorț acum 7 ani.

Au plecat împreună în Dubai și acolo s-a înfiripat dragostea

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer sunt acum împreună și au trăiesc fiecare moment cu intensitate maximă. Dar cum a început totul? Au început povestea în luna iunie, chiar în Dubai.

“Mie mi-a plăcut de Dinu de la început, de când ne-am cunoscut efectiv față în față. În schimb, venind după un divorț, eu știam că nu se poate deschide așa repede. L-am lăsat să își vindece rănile, am preferat să fiu prietena lui și să-l ajut sufletește spiritual. Și eu am divorțat acum 7 ani, știu ce înseamnă”, a mărturisit iubita lui Dinu Maxer.

Au mers împreună în Dubai în luna iunie și de atunci au rămas împreună. Artistul a intrat practic în lumea ei, una a dansatorilor de salsa și i-a plăcut mai mult decât își imagina.

“Scânteia s-a întâmplat în Dubai, unde noi am hotărât să mergem pentru zona salsa, pe care noi nu o văzusem niciodată, Magdalena fiind rezidentă acolo. Pe 11 iunie, în momentul în care ne-am dus în Dubai, mirajul Dubaiului ne-a făcut să ne vedem cu alți ochi”, au mai povestit cei doi.

relatia-a-ajuns-in-presa-dupa-ce-au-fost-surprinsi-de-paparazziSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Și-a găsit o femeie care îi seamănă

Dinu Maxer este foarte încântat de iubita sa actuală, despre care spune că îi seamănă din multe puncte de vedere.

“A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea ca și caracter. Nu numai că nu fumează nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat”, a mai povestit Dinu Maxer, fericit că și-a întâlnit perechea după divorțul de fosta lui soție, Deea Maxer.

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit la începutul acestei primăveri, după 18 ani de iubire și 14 ani de căsătorie. Chiar dacă amândoi au acum pe altcineva alături și s-au afișat cu alți parteneri de viață, Dinu și Deea Maxer își cresc împreună copiii și se ocupă de educația lor. Asta, chiar dacă fiecare stă cu câte un copil, el, cu băiatul, ea, cu fata.

Fosta soție a lui dinu Maxer, Deea, despre o nouă căsătorie

Deși au trecut doar câteva luni de la mult mediatizatul divorț al Deei de Dinu Maxer, cântăreața nu exclude o nouă căsătorie. Recunoaște că a discutat acest subiect cu iubitul ei, dar și că e prematur să vorbească mai mult despre așa ceva. Relația lor e una serioasă și cu mare miză, dat fiind faptul că ea e mama a doi copii. Totuși, admite ea, în cuplu s-a discutat subiectul.

Sunt împreună de cinci luni, însă la scurt timp după ce s-au cunoscut și-au asumat relația, astfel că nu a fost nevoie să stea ascunși și să nu vorbească despre povestea lor de dragoste. Cei doi sunt tot timpul împreună, li se citește fericirea pe chip, iar planurile de viitor sunt deja făcute. Doar timpul trebuie să mai treacă.

Recent, vedeta a declarat pentru Spynews că amândoi își doresc să aibă o relație de viitor și bineînțeles că au discutat și despre o eventuală logodnă, iar ulterior și despre o căsătorie. Vedeta mărturisește că, cu toate astea, e mult prea devreme să facă prea multe declarații în acest sens, însă fiind oameni maturi și cu capul pe umeri, nu aveau cum să nu aibă și astfel de discuții despre viitorul relației lor.

”Este devreme să vorbim despre detalii de genul acesta în mod public, însă ca orice cuplu care se dedică relației, ca orice parteneri care își doresc un viitor împreună, iar amândoi ne dorim relații serioase, da, am vorbit despre multe legate de viitorul nostru, dar să vedem.

Lăsăm timpul să decidă, avem abia cinci luni împreună, așa că este mult prea devreme să vorbim despre lucruri ca și o căsătorie”, a spus Deea Maxer.

Vezi și Abonat la medicul estetician! Ce intervenții și-a făcut Dinu Maxer până la 49 de ani: „Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid” dar și Cum a decurs întâlnirea dintre Dinu Maxer și iubitul soției sale: „Deea poate să se mărite și mâine!”

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău, are un mesaj pentru el: „Copiii nu pot trăi până la 24 de ani cu 300 de lei pe lună, e batjocură”

Dan Negru, poze rare cu soția și copiii: „Pun rar fotografii cu ai mei”. Fiica e copia lui fidelă, iar fiul seamănă cu mama