Ea a fost botezată în 13 septembrie, dar abia marți seară Deea Maxer le-a arătat fanilor și pozele de la eveniment. Și a meritat așteptarea. Atât mama, cât și mica vedetă, Maysa Maria, au purtat rochii galbene, în timp ce tatăl un costum verde deschis.

botezul-MayseiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Pe chipurile tuturor se poate citi emoția, fotografiile fiind extrem de sugestive. Micuța Maysa a avut două perechi de nași.

Înainte de botez, mama fetiței declara: „Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creştinare, cât şi petrecerea vor avea loc în Cernica, pe malul lacului. Vom fi doar 50 de persoane, familia şi prieteni foarte apropiaţi. Ne-a fost greu să îi selectăm, în aprilie aveam iniţial 130 invitaţi”.

Chiar dacă abia a fost botezată, peste o lună Maysa va fi sărbătorită din nou, atunci fiind programată petrecerea pentru ruperea turtei.

”În octombrie va face un an și o să se rupă turta. La nași acasă o să facem ceva în curte, deci nu o să ne mai expunem”, declara Deea Maxer, cea care mai are împreună cu soțul ei și un băiat, Andreas.

Vezi și Botezul mult amânat al mezinei lui Dinu Maxer și Deea în sfârșit are loc! Detalii despre evenimentul la care muncesc de aproape 6 luni

Citește și:

Ileana Stana Ionescu a împlinit 84 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Ce mesaj i-a trimis fratele lui