Dinu Maxer se bucură de o perioadă extrem de bună, nu doar pe plan sentimental, ci și pe plan profesional. Chiar dacă părea că divorțul de Deea va fi un moment extrem de greu de gestionat din mai multe considerente, artistul a trecut peste tot cu capul sus și chiar s-a reinventat. Mai mult, iubește din nou, Magdalena Chihaia fiind cea care i-a cucerit inima.

Și proiectele au curs din plin toată vara pentru Dinu, care și-a ținut constant la curent fanii cu cele mai noi aspecte din viața sa. Se pare însă că nu e suficient pentru producători, din moment ce nu a fost invitat la nicio emisiune mare, așa cum s-ar fi așteptat.

Cum a decurs întâlnirea dintre Dinu Maxer și iubitul soției sale: „Deea poate să se mărite și mâine!”

Mona Segall nu l-ar avea la suflet

Și e foarte nemulțumit de asta. Dinu și-ar dori cu ardoare să participe la America Express, una dintre cele mai populare emisiuni din țara noastră, însă între el și Mona Segall nu ar exista tocmai cea mai bună relație. Se pare că exista ceva în trecutul lor care le boicotează o eventuală colaborare.

„Mi-aș dori să merg la America Express. Dar nu știu dacă Mona Segal a trecut peste anumite lucruri din trecut. Probabil că nu sunt printre favoriții ei, din moment ce nu m-a mai chemat la niciun proiect. Fiecare producător alege pe cine consideră.

Eu, de exemplu, am fost numărul 1 pe Google! Culmea, nu cu divorțul, ci după, când cu relația cu Ada, pe care nu o cunoștea nimeni.

Dar nu s-a întâmplat nimic. Nu m-a sunat niciun producător de la vreo emisiune. Mi se pare atât de șocant!”, a declarat artistul pentru cancan.

Care să fie problema?

Unul dintre posibilele motive pentru care acesta nu ar fi contactat pentru anumite emisiuni de la noi din țară ar fi și nivelul scăzut de popularitate de pe rețelele de socializare, spune chiar Dinu Maxer. Acesta a fost chiar sfătuit de către cei care se ocupă de imaginea sa să investească mai mult în paginile de pe social media, pentru că acestea sunt viitorul.

„PR-ii mei mi-au zis că trebuie să-mi ridic pagina de Instagram, ca să pot vinde o poză cu câteva mii de euro. Deci, despre ce vorbim? Acum așa se pune problema, nu că ai făcut ceva anume. Ai pagină și trafic, ești chemat, dacă nu, stai acasă! Trăiesc un paradox, să știi. Dar trecem și peste asta”, a adăugat artistul, clar enervat de situație.

Abonat la medicul estetician! Ce intervenții și-a făcut Dinu Maxer până la 49 de ani: „Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid”

dinu-si-magdaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Nu se mai vede încă o dată tată

Dinu Maxer are din mariajul cu Deea Maxer doi copii, o fată și un băiat. Chiar dacă fosta sa parteneră, Deea, vorbea recent despre posibilitatea de a deveni din nou mamă, alături de noul partener, artistul spune că momentan nu se gândește să fie tătic din nou, alături de noua sa iubită.

Cu toate acestea, Dinu Maxer nu exclude pe viitor posibilitatea construirii unei familii mai mari, întrucât viața este surprinzătoare, spune el.

”Nu (nr. nu mai vrea alți copii). Mama ei a avut-o pe Magda la 40 de ani. Și are o vorbă bună… „Mai discutăm peste trei ani”. Atunci și Magda face 40. Acum nu mă mai văd tată. Dar viitorul e mereu plin de surprize. Am învățat asta în acest an”, a mai adăugat artistul recent.

Tot recent, când i-a fost adresată aceeași întrebare la Antena Stars, artistul de 49 de ani a avut o poziție mai tranșantă: ”E prea devreme pentru mine. Întrebarea asta, în momentul ăsta, nu mi se pare normală”.

Vezi și Dinu Maxer și iubita, prima apariție TV împreună. Cum a început povestea lor de dragoste: „A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea!”

Citește și:

Divorțul anului în televiziune! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, înlocuiți la „Chefi la cuțite”. Șefii din Antena 1, declarații dure la adresa lor

Sunt căsătoriți de 27 de ani și tocmai au făcut anunțul! Will Smith și soția lui au vieți separate de câțiva ani