Carmen Harra, despre divorțul soților Maxer: Cine a greșit în relație și ce-i așteaptă pe cei doi. Mai există șanse de împăcare?

Dinu Maxer și-a deschis din nou sufletul în fața publicului său, în emisiunea Cristinei Șișcanu, și a făcut o serie de dezvăluiri despre ultimii ani din mariajul cu fosta soție, Deea Maxer.

Deea și Dinu Maxer au trăit o poveste de dragoste are s-a întins pe o perioadă de aproape 18 ani. Cei doi foști soți au anunțat că divorțează prin intermediul unui mesaj comun postat pe rețelele de socializare, pe data de 28 martie, aceasta fiind și ziua în care Deea și Dinu au semnat actele de divorț.

În jurul acestei separări s-au spus vrute și nevrute, iar în primă fază, admiratorii cuplului nici nu au vrut să accepte că cei doi și-au spus ”Adio”, mulți fiind de părere atunci că aceasta ar fi o strategie de promovare sau o glumă, însă în timp, cu toții și-au dat seama că vestea a fost pe cât se poate de reală.

Ei bine, nu a durat mult nici până când s-au făcut dezvăluiri legate de motivele care au condus la separare, iar cel care a fost mai ”vocal” privind acest subiect a fost chiar Dinu Maxer, care a făcut declarații despre divorț, fără nicio reținere, fiind extrem de transparent privind întreaga situație.

Așa s-a întâmplat și recent, în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, când Dinu, care recent a încheiat și prima relație după divorț, și-a deschis sufletul din nou și a vorbit despre ultimii ani din mariajul cu mama copiilor lui, Deea Maxer.

Cântărețul a dorit să explice, din nou, că între el și fosta soție nu a existat niciun motiv serios de despărțire. N-a fost vorba despre violență sau infidelitate, ci pur și simplu discuții, care porneau de la lucruri mărunte.

”Eu, care sunt un bărbat extrem de mândru, nu vreau să spun mai multe…”

Întrebat dacă au existat scandaluri, violență sau infidelitate – acestea fiind cel mai des invocate motive pentru divorț – Dinu Maxer a negat. ”Da, era atât de simplu dacă era așa.

Știi că e întrebarea aceea la orice cuplu: Peste ce lucruri nu ai trece? Eu, care sunt un bărbat extrem de mândru, nu vreau să spun mai multe, dar sunt un bărbat foarte mândru și gelos, pentru mine ar fi fost atât de simplu să fi fost infidelitatea, dar nu a fost infidelitatea.

Nu a fost nici violența domestică, nu au fost nici probleme financiare în familie.

Din păcate nu au fost astea, din păcate zic, fiindcă era mai ușor de acceptat.

A trebuit să înțeleg lucruri de nuanță, lucruri de finețe psihologică, pe care eu, sincer să fiu, chiar dacă am o vârstă la care ar fi trebuit să le știu, trebuie să recunosc că am dat piept cu ele doar în momentul în care am început să discutăm despre problemele din cuplul nostru.

Și, ca să închid această discuție, vreau să spun că problemele au fost lucruri mici, care au erodat în timp un fundament care părea impenetrabil. Mai mult l-au erodat în partea Deei și primul semn de întrebare și primul semnal de alarmă tras a fost de către ea, în august, iar ce s-a întâmplat de atunci a fost o sinusoidă care trebuie să recunosc că a fost destul de frumoasă”, a spus artistul, tată a doi copii.

Am încercat să îmbrăcăm haina de iubiți, amanți. A fost senzațional!”

Artistul nu s-a ferit să dea din casă, să explice prin ce moduri au încercat cei doi foști soți să-și repare mariajul. Sexul a fost unul dintre ele.

Se spune că sexul după ceartă e senzațional, dar nu sunt adeptul, dar trebuie să recunosc că a fost o perioadă incredibilă. Eram alții. Am încercat să îmbrăcăm haina de iubiți, amanți. A fost senzațional, nu regret absolut nimic. Regret doar că nu am reușit să umplem celelalte goluri”.

Însă problema de fond a rămas: ”Deea a avut succes de la început, a bătut niște recorduri fantastice în România (n.r – cu afacerea cu cosmetice) și a făcut din acest lucru o afacere. Problema era că ea considera, mă rog, să zicem așa, că eu nu reușeam să fiu la fel de implicat ”, a povestit Dinu Maxer.

Dinu Maxer îi dă dreptate fostei partenere în anumite privințe

Totuși, deși la momentul respectiv nu-și dădea seama de anumite lucruri, acum, Dinu Maxer susține că înțelege mai bine ceea ce îi spunea fosta soție când încă formau un cuplu.

Din punct de vedere al carierei, Dinu Maxer a explicat că el intrase într-o ”hibernare profesională”, ceea ce nu prea era pe placul Deei. Abia acum, după divorț, artistul recunoaște că îi dă dreptate fostei partenere.

”Eu acum nu vreau să fiu părtinitoare și să îți țin ție partea. O apreciez pe Deea și mi se pare o mamă extraordinară, foarte implicată și în zona profesională. Eu nu te-am văzut pe tine că ai stat toată viața tântor acasă”, a fost observația gazdei emisiunii, Cristina Șișcanu. Și replica lui Dinu a venit imediat.

”Probabil așa vedea ea în timp și trebuie să recunosc că așa era. Știi cum e un fotbalist care chiar dacă e implicat realizează că nu mai poate să țină pasul cu cei tineri? Oarecum acolo eram eu, în zona respectivă.

Adică eu m-am dat în spate și încercam să-i facilitez ei. Adică eu eram și tată și mamă pentru copii și așa mai departe.

Pentru viitor și pentru o femeie care m-a văzut până în urmă cu câțiva ani un mascul alfa, probabil era greu de acceptat.

Astea sunt supoziții, dar sunt convins că acolo undeva e adevărul.

Acum, după despărțire, eu, trezindu-mă, îmi dau seama că intrasem într-o hibernare profesională ciudată.

Eu fac foarte multe lucruri de atunci și, oarecum, fără să vreau, îi dau dreptate. Nu a fost doar aspectul acesta, dar este unul dintre lucrurile destul de importante.”, a mai spus Dinu Maxer.

”Ai mai vrea-o pe Deea înapoi?”

Întrebat punctual ”Ai mai vrea-o pe Deea înapoi?”, Dinu a replicat fără a sta pe gânduri: ”Nu”. A specificat, însă, că dacă ar fi fost întrebat în urmă cu o lună și jumătate, de exemplu, răspunsul ar fi fost cu totul altul.

”Eu, acum… răspunsul e nu, sută la sută!”, a spus el, adăugând că, la cei 50 de ani ai săi, se cunoaște prea bine. În plus, a adăugat el, îi place prea mult statutul actual.

De altfel, artistul a declarat că nu intenționează să se mai căsătorească vreodată, pentru că și-a dat seama că nu acesta este scopul.

Despre copii? Ar trebui să iubească ”nebunește” pentru a mai face așa ceva, a mai spus el.

Vezi și După despărțirea lui Dinu Maxer, acum fosta lui soție are un iubit. Deea Maxer a confirmat relația: „Da, este iubitul meu!” FOTO

Citește și:

Smiley și Gina Pistol, serie de glume despre nuntă și căsnicie. Replica haioasă a solistului, la poza cu el bătrân

Laurențiu Duță, poveste de dragoste ca în filme, de 30 de ani! Și-a cunoscut soția în școala generală: „Destin. Cea mai frumoasă fată din Năvodari”