Chiar dacă gurile rele au spus că este mult prea devreme să își refacă viața, Dinu Maxer susține contrariul. Totuși, artistul nu se grăbește să afirme că este ceva serios, ci așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile.

Mai mult, acesta a edclarat recent că încă este la început de drum cu noua lui parteneră, iar atunci când lucrurile vor deveni mai serioase, își vor asuma amândoi relația public.

Dinu și Deea Maxer au divorțat după 18 ani de relație, iar recent artistul a fost surprins alături de o brunetă înaltă, voluptoasă, cu un bust generos. Dinu Maxer a vorbit pentru prima dată despre femeia cu care a mers la o zi de naștere, confirmând faptul că este noua lui iubită, chiar dacă lucrurile între ei sunt încă la început.

Ce înseamnă prea devreme?”

După atâta vreme petrecută doar cu o femeie – pentru că fidelitatea a fost piatra de temelie a căsniciei lor, după cum ambii au declarat în nenumărate rânduri – acum Dinu Maxer pare că vrea să recupereze tot timpul trecut.

Cântărețul este judecat de mulți că și-a refăcut viața mult prea devreme după divorțul de Deea, însă acesta susține că din martie nu a mai avut nicio legătură cu fosta lui soție și că a suferit mult.

Totodată, acesta a spus și în ce stadiu este cu femeia care a intrat în viața lui.

”Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este, chiar consider că am ținut coada suferinței mele.

Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini.

Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul”, a declarat Dinu Maxer la Antena Stars.

Dinu Maxer susține că noua lui iubită nu este persoană publică, însă atunci când relația lor va evolua își vor asuma amândoi.

”În momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică.

O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.”, a mai mărturisit Dinu Maxer.

Câți ani are noua lui iubită. S-a spus că e prea tânără

După ce Dinu Maxer s-a afișat cu o noua lui iubită și au apărut imaginile cu ei, gurile rele au spus că bruneta este mult prea tânără pentru el și că artistul face aceeași greșeală, aceea de a avea alături o femeie încă necoaptă, nepotrivită pentru el, cucerit doar ed fizicul ei.

Acum artistul a mărturisit la Antena Stars câți ani are, de fapt, noua lui parteneră. Realitatea este că femeia e mai mare decât fosta soție, Deea Maxer.

Cântărețul a dat cărțile pe față și a mărturisit că partenera lui are vârsta de 36 de ani, ceea ce înseamnă că este mai mare cu 3 ani decât Deea Maxer.

”Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr, s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele”, a declarat Dinu Maxer, punând astfel capăt speculațiilor.

Dinu Maxer se afișează cu noua iubită, iar Deea postează mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare

În timp ce e clar că Dinu Maxer îți vede de viață (asta după ce a încercat de mai multe ori să se împace cu Deea, după cum a declarat recent), fosta lui soție face postări cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Aceasta a postat pe Instagram o fotografie în care se arată zâmbitoare și naturală pe Instastory, alăturând și un mesaj: „Dor călător”.

Să fie vorba oare de dorul pentru fostul soț, cel cu care locuiește în aceeași scară de bloc după despărțire?

Fotografia postată de cântăreață e însoțită de melodia Fire on Fire a lui Sam Smith, o melodie de dragoste care vorbește despre o frumoasă poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri.

Vezi și Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu rupe tăcerea: „Deea mi-a zis așa!”

Citește și:

7 vedete fără machiaj și fără filtre, în cele mai recente poze. „Nu suntem perfecte, dar să trecem peste”

Ce spune Andreea Bănică despre încă un copil, la 44 de ani