Dacă ieri erau doar zvonuri, Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua sa iubită, Ada. Cei doi au luat această decizie sâmbătă, când de comun acord au considerat că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Principala cauză a despărțirii e aceea că femeia nu a suportat presiunea mediatică care s-a pus asupra ei, dar nici avalanșa comentariilor negative care a venit înspre ea. În plus, s-au scris și destule lucruri false despre ea, spune artistul, care a luat câteva informații la puricat.

„Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin.

Așadar, prea mult a fost pentru ea.

Deea și Ada s-au cunoscut înaintea divorțului, fals. Comentariile sunt sute. Ea a citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, afectată.

Este greu. Despre ea au apărut mai multe știri false. S-a spus despre ea că a fost căsătorită, nu a fost căsătorită.

A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic. De ce?! Ce rost? Cu multe date despre el, nu avea niciun sens. Acest lucru a afectat-o și pe ea, cât și pe el. Lucrurile astea au afectat-o, a afectat relația dintre noi.”, a spus Dinu Maxer, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Cei doi și-au dat seama că nu sunt compatibili

Comentariile negative nu au reprezentat singurul motiv pentru care cei doi și-au spus „adio”. Dinu Maxer spune că a realizat că nu este compatibil cu iubita sa în momentul în care a locuit trei zile cu ea de Paște. Femeia are anumite tabieturi peste care solistul nu poate trece.

„De Paște, copiii au fost la Deaa, iar noi am stat împreună și atunci ne-am dat seama că compatibilitatea nu este 100%. Așa ne-am retras amândoi, a fost o chestie reciprocă.

Ea chiar nu vrea popularitate. Știu exact cu ce va apărea (n.r declarații).

E o situație foarte ciudată, cineva a venit să sape în grădina mea, nu avea niciun sens, eu nu pot să mint. Ei îi plac copiii, s-a comportat foarte frumos cu ei. Vă dau un exemplu, eu nu pot să accept ca femeia de lângă mine să fumeze, mama m-a făcut să detest asta. Ada fuma, iar pentru mine este o mare piedică în a continua o relație”, a completat el.

Dinu Maxer continuă să își caute jumătatea, după despărțirea de Ada: ”Trăiesc viața unui bărbat singur”

Chiar dacă așa stau lucrurile, artistul nu și-a pierdut speranța în dragoste, motiv pentru care continuă să își caute jumătatea!

”Este o perioadă de căutări. Nu am stat să mă autoevaluez. Mă bucur de fiecare moment. Merg la toate evenimentele, sunt prezent peste tot, îmi face plăcere și probabil trăiesc viața unui bărbat singur, care se poate implica în tot felul de activități.”, a declarat Dinu Maxer și la Antena Stars, după despărțire.

A avut alături de el timp de 18 ani o femeie brunetă, cu care și-a împărțit viața. Ei bine, după divorțul de Deea, Dinu își dorește ca viitoarea lui iubită să arate la fel.

Cântărețul și-a format un anumit gen de femei care îi place și pe care vrea să îl aibă alături.

”Se pare că am un tipar de femeie care mă atinge direct la inimă. Cred că este bruneta cu ochii migdalați. Așa se întâmplă.”, a mai spus el.

Ce spune Ada despre despărțire. Primele declarații ale fostei iubite a lui Dinu Maxer

Și Ada a confirmat despărțirea de artist și a explicat și motivul: presiunea pe care a resimțit-o brusc în mediul online și nu numai. Aceasta spune că nu poate trăi în o astfel de lume, când ești urmărit la orice pas, motiv pentru care a decis să pună punct relației.

„Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase, în care am fost acuzată că i-am fost amantă, m-au făcut să iau această decizie.

Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile.”, a declarat Ada pentru Spynews.ro.

Deranjată de acuzațiile care i s-au adus, Ada a ținut să precizeze că nu îi stă în caracter să destrame o familie. Mai mult, bruneta na povestit și cum l-a cunoscut pe cântăreț.

„Vreau să specific că eu pe Dinu l-am cunoscut că fiind un bărbat singur, deja anunțase public divorțul, ne-am cunoscut într-un grup de prieteni comuni.”, a mai spus aceasta.

Ada nu a fost căsătorită

Cât despre zvonurile conform cărora Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, ar fi fost căsătorită cu un prosper om de afaceri, fosta parteneră a cântărețului neagă aceste informații și spune că, într-adevăr, a avut o relație cu respectivul, însă nu au fost căsătoriți.

„Doresc să specific că nu am fost căsătorită, am avut într-adevăr o relație, care s-a încheiat în urmă cu câteva luni. Vreau să clarific acest lucru din respect față de omul cu care am avut o relație, pentru că a fost și el târât în acest circ mediatic, iar cunoscându-l știu că, la fel că mine, nu își dorește mediatizare”, a mai precizat bruneta. Fosta iubită a lui Dinu Maxer a fost acuzată și de faptul că nu ar spune adevărul despre vârstă reală pe care o are. Întrebată de reporterii Spynews.ro care este de fapt vârsta ei, Ada a replicat că nu vrea să ofere informatii personale despre ea.

” O femeie nu își spune vârsta”, a fost răspunsul Adei.

Fosta iubita a lui Dinu Maxer a lucrat la Guvernul României

Ada a mai fost acuzată și că minte pe rețelele de socializare în legătură cu faptul că ar fi lucrat la unul dintre ministerele României.

„Am lucrat în cadrul guvernului României, la un minister, câțiva ani de zile”.

Pusă în situația de a cerne informațiile adevărate de cele false, de a da socoteală public legat de persoana ei, Ada a mărturisit că este prima și ultima oară când procedează astfel.

„Nu mi-am dorit să ajung până în punctul de a da declarații, mai ales că am cerut discreție. Însă, după această inflamare mediatică în care s-au scris niște lucruri total neadevărate, am decis să fie prima și ultima declarație pe care o dau.

Din dorința pe care am avut-o mereu – să primesc înțelegere că îmi doresc discreție, sperând astfel să dezmint informațiile publicate și să înceteze acest lucruri.”, a mai spus femeia.

Vezi și Dinu Maxer confirmă noua relație! Artistul, detalii despre bruneta cu care s-a afișat recent la o petrecere: „Nu este devreme să-mi refac viața”

Citește și:

„Între viață și moarte”. S-a aflat motivul pentru care Brigitte Bardot refuză să se opereze. De ce „a fugit” din spital

Irina Margareta Nistor a iubit în secret un bărbat însurat, ani buni: „Nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze”