UPDATE: 7 AUGUST Se pare că relația lui Dinu cu bruneta Magdalena avansează frumos și sigur. La nici trei luni de când au fost dați în vileag, cei doi au fost din nou surprinși pe Litoral, de data aceasta în ipostaze mai tandre. Potrivit Cancan.ro, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au relaxat la Loft și au stat îmbrățișați, după cum se vede din imaginile publicate.

„Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum. Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”, a declarat Dinu pentru Cancan.ro.

TEXTUL INIȚIAL: 16 MAI Actuala domnișoară din viața lui Dinu Maxer nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Conform Spynews, Dinu Maxer și noua femeie din viața lui au petrecut weekend-ul împreună la mare.

Cine este bruneta cu care a fost surprins Maxer

Se pare că artistul a dat-o deja uitării pe femeia alaturi de care s-a afișat imediat după divorț! Cât despre Deea, care are la rândul ei un iubit, aceasta este deja de domeniul trecutului.

Surse apropiate din anturajul artistului au declarat pentru Spynews.ro faptul că Dinu și noua sa parteneră au petrecut împreuna pe litoral. De altfel, cei doi au fost dați de gol și de postările din social media.

dinu-nu-pierde-deloc-vremeaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Bruneta lui Dinu Maxer este actriță, joacă în spectacole de teatru, este MC si dansatoare. A participat totodată în emisiunea iUmor, de la Antena 1, unde a reuşit să câştige simpatia celor de acasă, ajungând astfel direct în finala show-ului.

Nu o dată, ci de două ori, Magdalena Chihaia, căci despre ea este vorba, i-a lăsat pe jurații Mihai Bendeac, Delia și Cheloo cu gura căscată.

Imaginile i-au dat de gol pe cei doi

Dovada nu stă doar în mărturiile apropiatilor, care spun ca Dinu si Magdalena Chihaia ar fi petrecut weekendul împreună la malul mării, ci și în imaginile postate de cei doi. Chiar dacă nu s-au etichetat unul pe celălalt, porumbeilor le-au scăpat câteva amănunte pe care jurnaliștii le-au observat.

Concret, artistul a ieșit pe terasa camerei în care era cazat și a filmat apusul, imagine care se regăsește și în postările Magdalenei.

Cei doi au fost împreună la un fetival de dans, acolo unde Dinu Maxer ar fi fost invitat de Magdalena, după cum susțin sursele publicației. La o privire mai atentă pe imaginile apărute pe pagina oficiala a festivalului, Dinu si noua parteneră apar dansând foarte apropiați, iar la un moment dat cei doi porumbei stau de vorbă, retrași, într-un colt.

Dinu și Deea Maxer, al căror divorț a șocat recent, au încercat să își salveze căsnicia, din care au rezultat doi copii. Artistul a mărturisit că el și fosta sotie au avut două tentative de împăcare. S-au simțit fenomenal împreună, redescoperindu-se, inclusiv la nivel sexual, dar nu au mai putut reînnoda flacăra iubirii. Pur și simplu nu a fost suficient.

Deși susține că nu s-ar mai împăca cu Deea, cântărețul își reproșează că nu a fost aproape deloc romantic în relația cu Deea Maxer. E de notorietate declarația lui, conform căreia nu i-am cumpărat niciodată fostei sale soții flori.

Vezi și Dinu Maxer, adevărul despre relația cu Nicoleta Luciu. Ce spune despre pictorialul din Playboy: „A fost varză!”

Citește și:

Elena Băsescu, la spital, după un accident la călărie. Fiica lui Traian Băsescu, fotografiată în cărucior, la Urgențe

Theodor Andrei, gafă uriașă pe Instagram! A fost aspru taxat și a cerut scuze imediat: ”Ipocrizie maximă!”