Vizibil afectat, dar dornic să lămurească lucrurile care s-au spus și scris în ultima vreme, după anunțul divorțului dintre el și Deea. Așa a apărut Dinu Maxer miercuri, în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV. Pe 28 martie, atât el, cât și Deea, au scris pe Instagram un mesaj comun în care anunțau separarea, după 14 ani de căsnicie și 18 de iubire.

„Lumea a început cu tot felul de aberații. Deea a ales calea tăcerii și m-a delegat pe mine să vorbesc despre adevăr. Ieri (n.r. marți, 28 martie) am semnat actele de divorț! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit, sunt niște nuanțe pe care o să le înțeleagă oamenii după ce o să le explic!

E altceva decât am văzut în stânga, în dreapta, decât am văzut la părinții mei când ei s-au despărțit. Am divorțat la notar, am făcut și partajul. Nu a fost ușor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, au primat fidelitatea, sinceritatea și așa am fost până am depus actele de divorț”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Dinu Maxer: „Noi avem tutelă comună”

Dinu și Deea Maxer nu doar că au rămas prieteni, dar sunt și vecini. Cei doi locuiesc de aproximativ o lună în apartamente din același bloc. Dinu stă la etajul cinci, iar Deea, la doi.

„Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei vroiau să dea copiii la mamă. Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc.

Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama, la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act”, a declarat Dinu.

Cântărețul a ținut să precize că nu infidelitatea a fost motivul divorțului și a demontat zvonurile că fosta lui soție ar avea o relație cu medicul estician la care, de altfel, amândoi și-au făcut intervenții, el-blefaroplastie, ea-injecții cu acid hialuronic, în buze.

„Deea are doar o relație profesională cu acel medic estician. Ea e doar PR acolo. E medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită, cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea. Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară”, a mai spus Dinu Maxer.

deea maxer1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dinu Maxer, despre problemele care au dus la divorț

„Între mine și Deea sunt 16 ani diferență. Eu am luat-o pe Deea ca prietenă de la 15 ani și așa am ținut-o până la 18 ani. Eu am trăit cu trei femei: cu adolescenta Deea, cu femeia Deea care a devenit mamă, gospodină, și după ce s-a născut Maysa am cunoscut o Deea matură, cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă.

La ea s-a umplut paharul! Eu am avut multe proiecte ratate! Ea avea frustrări față de mine. Ea, în schimb, a evoluat senzațional ca PR. Ea a simțit că mă lasă în urmă, așa cred. Eu nu m-am îmbogățit, dar am trăit bine. Ea s-a simțit îngrădită de limitele pe care eu le-am fixat în viață!

Adevărata problemă a fost iubirea! La noi a ținut 15 ani, sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume. Prima dată cuvântul divorț a fost rostit în cuplul nostru pe 15 august 2022. Relația s-a transformat într-o relație platonică, banală. Eu credeam că așa trebuie să fie relația după 18 ani.

În vară, ea a zis: ce facem, divorțăm?! Eu am zis că simt la fel! Mă refer și la viața initimă. Lucrurile romantice dispăruseră. Ne-am aruncat unul în brațele altuia și am avut 3 luni de iubire intensă. Eu m-am reconectat, ea nu a mai putut! Mie mi-a fost greu să renunț la relație.

Eu sunt acum în situația de acceptare. Nu există a treia persoană între noi. Noi suntem singuri. Eu am condus în căsnicie, apoi am tras amândoi la aceeași căruță, în ultimii ani însă ea a preluat frâiele”, a mai spus Dinu.

Citește și: Deea Maxer era doar o copilă când s-a îndrăgostit de Dinu: „Avea 15 ani, iar eu aveam 32. Am ținut totul ascuns”

Citește și: Dinu și Deea Maxer divorțează, după 18 ani de relație: “Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!”