Dinu Maxer i-a răspuns franc Cristinei Șișcanu când aceasta l-a întrebat de ce s-a despărțit de Nicoleta Luciu, în anul 2005. „Mulți ar zice că din cauză că am acceptat să pozeze în Playboy. Cred că e momentul să-i dau o replică lui Boerescu, care a scris în cartea lui și a avut ceva cu mine. Când a avut Nicoleta prima ședință foto (n.r. prima apariție a fost pe coperta Playboy decembrie 2000), odată ce eu mi-am dat acceptul la ședința foto, am vrut să iasă ceva mișto. Mi-a zis (Boerescu): «Nu, tu nu vii». Nicoleta a fost extrem de stresată, prima ședință a fost varză. Aveau politica lor.

Ce m-a deranjat este că Silviu Boerescu a spus că am fost atât de gelos, încât nu am lăsat-o. Exact invers. Eu mi-am dat acceptul, am vrut să iasă un editorial senzațional, eu nu m-am putut uita la editorialul ăla, eu știind cum e Nicoleta și cum a apărut. Efectiv nu mi-a plăcut. Îi făceam eu poze mai bune, în casă.

Nu mi-a plăcut deloc, din cauză că a fost timorată ea. Plus că a fost o ședință foto «cu perdea», nu s-a arătat tot. Am fost acuzat pe nedrept de el și chiar mă deranjează lucrul, a furnizat niște date false, dar nu am apărut în presă pentru că eram căsătorit cu Deea și nu mi-am permis să vorbesc de cealaltă relație”, a declarat Dinu Maxer la emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, citat de Wowbiz.ro.

Dinu Maxer a fost prima dragoste a Nicoletei LuciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Dinu Maxer, despre cariera Nicoletei Luciu

Dinu Maxer, fost solist al trupei AXXA, a povestit și cum a ajutat-o pe Nicoleta Luciu în carieră. „Au fost câțiva ani, în care eu ca notorietatea am fost peste Nicoleta. Până în 2000, ca imagine, am fost mult peste ea. În ’99 a câștigat Miss România, ceea ce i-a adus un val de publicitate, dar nu îndeajuns cât s-o mențină. Iar eu în 2000 am gândit să-i fac o trupă muzicală și acela a fost secretul. Am făcut trupa Alize, am făcut un proiect, și aia a fost cheia ca ea să continue ascensiunea, și apoi a fost momentul când, după o discuție cu Teo Trandafir, a devenit asistenta ei”, a mai adăugat Dinu Maxer.

Artistul a spus și adevăratul motiv al despărțirii de focoasa brunetă, care acum are 4 copii și este măritată cu afacersitul Zsolt Csergo. Nu, nu gelozia, ci neînțelegerile. „În ultimii ani când eram cu Nicoleta, a venit mama și mi-a spus așa: «Dinu vă certați prea mult voi o să vă despărțiți din cauza asta». Același lucru s-a întâmplat și pe finalul relației cu Deea, când copilul meu de 12 ani mi-a dat verdictul, atunci când sentimentele nu mai converg încep certurile, certuri din nimic”, a mai declarat Dinu Maxer, Cristinei Șișcanu.

Citește și: Dinu Maxer, despre sfârșitul mariajului cu Deea: ”A fost senzațional, nu regret absolut nimic!” De fapt, ce a pus capăt căsniciei: infidelitatea, violența, scandalurile?

Citește și: 10 povești de iubire de mult uitate. Îți vine să crezi că aceste vedete au fost împreună?