Din fericire, nimeni nu a suferit răni, așa că nici vestea nu a făcut înconjurul televiziunilor. Cel care l-a dat de gol a fost chiar Andreas.

Invitați în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, băiatul a făcut o dezvăluire la care nu se aștepta nimeni.

Așadar, în cadrul unui joc desfășurat în platou, Dinu și-a pus căștile cu muzică pe urechi, iar moderatorul TV a avut câteva întrebări pentru Andreas. Fără nicio urmă de rușine sau sfială, băiatul le-a spus tuturor că el și tatăl lui au fost implicați într-un accident minor de mașină.

Dinu și Andreas se îndreptau spre mare când au fost aproape de tragedie. Artistul a făcut o greșeală în trafic, care ar fi putut să fie fatală.

„Vorbeam cu tata despre vacanța la mare și, când noi vorbeam, într-o intersecție, a făcut tata stânga, nu a semnalizat, nu a făcut nimic și a intrat în unu. Mă mir că nu s-a lovit. Asta mi se pare cea mai aiurită chestie”, a povestit cu nonșalanța specifică vârstei Andreas.

Dinu Maxer și Deea locuiesc în același bloc de când au divorțat

De dragul lui Andreas și a fiicei lor, Maysa, după ce s-au despărțit, Dinu Maxer și Deea s-au mutat în același bloc. Acest lucru le permite copiilor să-și vadă ambii părinți atunci când doresc.

Ce spun părinții Deei Maxer despre noul ei iubit. Primele declarații ale lui Robert Drilea

Andreas stă cu tatăl său, iar Maysa, cu mama. Totul merge perfect, iar copiii nu au resimțit despărțirea părinților, după cum au mărturisit chiar cele două vedete în aparițiile lor publice.

Dinu Maxer, despre sfârșitul mariajului cu Deea: ”A fost senzațional, nu regret absolut nimic!” De fapt, ce a pus capăt căsniciei: infidelitatea, violența, scandalurile?

„Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță.

Noi avem tutelă comună. Băiatul stă cu mine, fata cu ea. Eu am rămas în apartamentul în care stăteam, iar Deea și-a cumpărat un apartament de trei camere cu două etaje mai jos.

Deci, Andreas, când vrea să se ducă la mami să mănânce, să doarmă, se duce cu cheia sau în papuci. Mi se pare incredibil lucrul ăsta.

Maysa nu a simțit că se duce în alt bloc, i-am spus că e casa fetelor și casa băieților. Este atât de încântată!

Vine la mine, o iau de la grădiniță, ne jucăm o oră și după aceea zice că vrea la casa fetelor. Deea a reușit să îi facă un mediu familiar, iar fata se simte foarte bine, legată de acel loc.

Bunicii, adică părinții Deei, ne ajută foarte mult. Copiii sunt bine”, mărturisea Dinu Maxer, la scurt timp după divorț, într-o emisiune online.

Vezi și Dinu Maxer îi dă replica Deei după ce ea l-a descris ca fiind violent verbal și neglijent: „O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici”

Citește și:

Raluca Bădulescu, sfat pentru femeile îndrăgostite. Ce trebuie să NU faci pentru a avea o relație de cuplu fericită: ”De ce ți-e frică, de aia nu scapi!”

Sore, prima reacție după ce s-a zvonit că are o relație cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Scurt și cuprinzător!