Frumoasa australiancă și viitoare regină a Danemarcei a dezvăluit că cineva i-a prezis cu ajutorul cărților de tarot că va deveni prințesă, chiar înainte ca ea să-l cunoască pe prințul Fred, care i-a devenit soț.

Dezvăluirea a fost făcută de ziarul danez  „Kristeligt Dagblad”, ce prezintă câteva rânduri din noua biografie oficială a prințului, intitulată „Under the Bar”. Pasajul vorbește despre prima întâlnire dintre cei doi, ce a avut loc în Sydney în anul 2000.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Au avut o poveste de iubire la distanță

Mary i-a dezvăluit autorului Jens Andersen detalii despre viața ei. Prințesa, în vârstă de 45 de ani, i-a spus că avea 28 de ani și lucra ca manager publicitar, iar într-o zi a mers într-o piață din Sydney, unde a dat peste o ghicitoare în cărți de tarot și a zis să-și încerce norocul. Dezvăluirile făcute de bătrâna care îi citea în cărți au lăsat-o cu gura căscată. I-a spus că își va părăsi slujba de vis, după ce va cunoaște un om important, venit din străinătate, se va căsători cu el, se va muta în Europa și va deveni faimoasă.

„Așa că am plecat de acolo și m-am gândit că a fost distractiv, dar nimic mai mult. Dar cu toate acestea, mereu am fost atrasă de partea spirituală..de mister și destin”, a spus Mary în autobiografia soțului ei.

Citește și: Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare. Sute de oameni au fost la mânăstirea Cernica să-şi ia rămas bun de la actriță și să o aplaude pentru ultima dată

L-a cunoscut pe prinț într-un pub din Sydney

Însă, la scurt timp după întâlnirea cu ghicitoarea în cărți de tarot s-a întâmplat fix ce i s-a spus. Mary Donaldson se bucura în 2000 de Jocurile Olimpice de la Sydney și s-a întâmplat să cunoască un tip Fred într-un pub local. EI au vorbit toată noaptea, iar Fred părea un bărbat foarte decent cu un accent european foarte sexy. „Prima dată când ne-am întâlnit, ne-am strâns mâiile. Nu știam că este prințul Danemarcei. După o jumătate de oră, cineva s-a apropiat de mine și m-a întrebat dacă știu cine sunt acești oameni, dar habar n-aveam”,  își mai aduce aminte prințesa Mary. Însă aceasta a continuat să vorbească cu el și au dansat toată noaptea, iar apoi Fred a dus-o acasă și i-a cerut numărul de telefon. Ei au păstrat legătura și au început o relație la distanță și s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt, fapt pentru care în 2004 au avut parte de o nuntă regală epică. A devenit prințesa Mary, a renunțat la slujba ei și s-a mutat în Danemarca pentru soțul ei, așa cum i-s a prezis. Au trecut de atunci aproape 14 ani și ea și prințul Fred au împreună patru copii, prințul Christian (12 ani), prințesa Issabela (10 ani) și gemenii  prințul Vincent și prințesa Josephine, în vârstă de 6 ani.

Citește și: