Este vorba despre cântăreața de muzică populară Emilia Ghinescu și iubitul ei, cel cu care are o fetiță de 7 ani.

În urmă cu o zi, Emilia Ghinescu a confirmat că s-a despărțit de iubitul său, cel alături de care a petrecut ultimii 13 ani. Artista a precizat că nu își dorește să dezvăluie prea multe, mai ales că la mijloc este și fiica lor de 7 ani. În afară de aceasta, artista mai are doi copii.

Chiar dacă nu a vrut să spună prea multe, e limpede că suferă, mai cu seamă că acum nici un un an vorbea cu multă înflăcărare despre nunta care trebuia să aibă loc în această vară.

Artista și iubitul ei deja locuiesc separat

Despărțirea s-a produs în urmă cu aproape o lună, iar cei doi deja locuiesc separat. Sebastian, fostul iubit al artistei, s-ar fi mutat în București, în timp ce Emilia Ghinescu a rămas în casa din Pitești, locuința în care a stat cu familia sa dinainte de despărțire, scrie Spynews.

Artista sublinia că atât ea, cât și Sebastian, știu ce a condus la separare și că își doresc să aibă o relație bună, pentru a-și putea crește în armonia fiica în vârstă de 7 ani.

Emilia Ghinescu și bărbatul pe care l-a făcut tătic de fetiță au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproximativ 13 ani, însă cei doi nu au ajuns în fața altarului. În urmă cu ceva vreme, mai exact la finalul anului 2022, în luna decembrie, interpreta de muzică populară vorbea despre căsătoria cu partenerul de viață. Ulterior, în luna iulie a acestui an, artista a spus că, la vârsta pe care o are, nu ar mai face acest pas.

vara-acaesta-trebuia-sa-faca-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Nunta trebuia să aibă loc vara aceasta

La finalul anului trecut, cei doi se pregăteau să facă pasul cel mare, iar interpreta de muzică populară a vorbit cu entuziasm despre fericitul eveniment care ar fi urmat să aibă loc în vara acestui an. Ulterior, artista a anunțat că nu se mai căsătorește.

„La anul, ne dorim vara. Să știi că îmi doresc o nuntă foarte restrânsă, cu prieteni foarte apropiați nouă. Nu îmi doresc o nuntă mare, nu îmi doresc o nuntă neapărat cu dar. Pentru că nu fac nunta ca să câștig, o fac pentru sufletul meu și pentru a ne aduna prietenii adevărați.

Îmi doresc o nuntă mică, dar în aer liber. Eu vreau un garden party, unde oamenii să fie îmbrăcați lejer, să fie în largul lor”, mai spunea artista.

Ce spunea acum nici o lună

În luna iulie a acestui an, Emilia Ghinescu relua subiectul căsătoriei. Atunci, spre sfârșitul lunii, artista declara că iubitul ei nu vrea să se căsătorească, astfel că nici ea nu se mai grăbește să facă acest pas.

”Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic. Nu poți obliga o persoană și nu pot ține lângă tine o persoană cu forța. Este clar că noi femeile ne dorim stabilitate, o relație închegată și eu o relație definită și completată prin acest act, prin această hârtie în fața Stării Civile și în fața preotului. Bărbații se cam feresc de lucrul acesta.

Acum, la vârsta asta sincer, nu m-aș mai căsători. Adică, consider că dacă am stat 12 ani așa, nu știu ce argumente aș avea de acum încolo. Îmi este destul de bine așa cum este, nu am nicio problemă.

Omul care este lângă mine, dacă vrea să stea lângă mine stă, dacă nu, este liber să plece. Am citit de curând o carte și scria foarte frumos: “Ușa inimii mele este deschisă să intre, este deschisă să pleci. Un singur lucru te rog – să nu stai în ușa”.’, declara Emilia Ghinescu la Antena Stars.

Vezi și Cântăreața noastră se căsătorește după 13 ani de relație! Când va avea loc fericitul eveniment: ”Eu am mai avut o căsătorie la activ, știu ce înseamnă, știu cu ce se mănâncă”

Citește și:

Poftiți acasă la Andreea Bălan! A spus cât costă vila ei din Pipera și a făcut turul casei. Suma e uriașă

Cristina Bâtlan își sărbătorește tatăl! Mesajul plin de emoție al femeii de afaceri: „Sunt un copil fericit!” Cum arată părinții ei