Patru dintre actorii îndrăgitului serial de comedie, Las Fierbinți, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diță și Mihai Rait, se pregătesc intens pentru cel mai mare spectacol de stand-up comedy al anului, care va avea loc pe 17 și 18 decembrie, la Sala Palatului, în București.

După succesul de anul trecut, cei patru și-au propus să repete experiența și să revină cu glume noi, special gândite pentru acest eveniment.

Îi așteptăm pe toți cei care au chef de râs zdravăn, pe cei care ne știu de la televizor și nu ne-au văzut niciodată live, pe cei care nu știu ce înseamnă stand-up comedy și vor să afle acum, pe cei care nu merg în cluburi pentru că îi deranjează fumul, dar și pe cei familiarizați cu acest gen!”, spune Adrian Văncică.

Abia aștept! Mă apucă emoțiile de pe acum. Parcă văd că iar nu mai dorm cu două săptămâni înainte.”, a declarat Mihai Rait.

E indicat să fiți la spectacolul ăsta dacă vreți să începeți anul viitor cum trebuie. Eu vă zic: cine o să vină la spectacol și trimite acest mesaj la încă zece prieteni, e fericit tot anul 2016! E garantată treaba!”, a adăugat Costi Diță.

Românul se pricepe extraordinar de bine să facă haz de necaz și să râdă cu poftă, chestie pe care alte nații o privesc cu invidie. Noi vă invităm să veniți și anul acesta la un spectacol de stand-up comedy mega ultra original, cu glume inspirate din viața noastră, dar și a voastră”, încheie Mihai Bobonete.

Credit foto: Pro Tv