Actrița și-a obșnuit fanii cu apariții elegante, însă Jennifer, mama a doi copii,  și-a făcut zilele trecute o apariție nu tocmai obișnuită  pe străzile din cartierul Santa Monica din Los Angeles. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi la cumpărături,  alături de fetița ei Autumn Hallisay, îmbrăcată în blugi și într-un tricou larg, care nu ascundeau faptul că aceasta a pierdut lupta cu kilogramele și a luat serios în greutate.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În plus, Jennifer era complet nemachiată, fiind de nerecunoscut. Fanii actriței au început să se întrebe dacă nu cumva Jennifer ar fi din nou însărcinată.

Jennifer Love Hewitt s-a retras din lumina reflectoarelor

Jennifer mai are un fiu, pe nume Atticus, în vârstă de un an, iar de la nașterea acestuia, ea a decis să se retragă pentur o perioadă scurtă din lumea reflectoarelor.  Ultima dată a apărut în serialul „Criminal Minds”, în 2015, iar în prezent joacă în seria TV „911”.

Actrița și soțul ei, Brian Hallisay, s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul „The Client List”. Ei s-au căsătorit în mare secret un an mai târziu, cu doar cinci zile înainte să vină pe lume primul lor copil, pe 26 noiembrie, fetița Autumn Hallisay. În urmă cu patur  ani, în iunie 2015, Jennifer a devenit mamă a doua oară, aducând pe lume și un băiețel, pe nume Atticus.

 

Citește și: Imagini de colecție. Cum arăta Cătălin Botezatu în tinerețe? Fotografiile pe care designerul și le-ar dori șterse pentru totdeauna