Dima Trofim va deveni tată pentru prima dată! Prezentatorul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars a făcut anunțul, în direct, în emisiunea sa. Artistul le-a povestit telespectatorilor cum a reacționat atunci când a aflat marea veste.

Dima Trofim și iubita lui sunt în culmea fericirii! Cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, iar potrivit spuselor artistului, sarcina a fost una planificată. Dar chiar și așa, în momentul în care a aflat că va deveni tată, prezentatorul TV a avut o reacție uluitoare.

Dima Trofin a mărturisit că atunci când iubita lui, cu care formează un cuplu de un an, i-a spus că vor avea un copilaș, a înlemnit din cauza emoțiilor.

Dima-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs.

Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită. Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație.”, a spus Dima Trofim în emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Totodată, cântărețul a mărturisit că iubita lui se află în trimestrul al doilea de sarcină și dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl va strânge în brațe în luna septembrie.

„Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță.”, a mai spus prezentatorul emisiunii matinale de la Antena Stars.

Prezentatorul TV și iubita sa, lucrează în același trust cu acesta, ea fiind producătorul general la Antena Stars.