Vorbind despre cum e să ai lângă tine o femeie mai tânără, Michael Douglas a explicat că asta îl face să se simtă extrem de bine, mai cu seamă că pe lângă soție și copii, îl are alături și pe tatăl său, Kirk Douglas, care în decembrie va împlini 103 ani, ”care încă are capul plin cu păr”, după cum s-a exprimat el într-o emisiune TV.

Ce spune însă Catherine Zeta Jones despre diferența mare de vârstă dintre ea și soțul ei? Aceasta susține că nu a văzut niciodată cei 25 de ani care o despart de soțul ei ca fiind ceva rău.

”Când mama îmi povestea despre bărbați și îmi spunea lucruri de viață, niciodată nu a menționat vârsta, afirma ea într-un interviu. Tot ea recunoștea însă că e oarecum amuzant faptul că soțul ei are aceeași vârstă cu părinții ei.

Douglas și Zeta Jones, care s-au căsătorit în 2000, cel care le-a făcut cunoștință fiind prietenul comun Danny DeVito, vor sărbători 19 ani de căsnicie luna viitoare. Cei doi au împreună doi copii: Dylan, de 19 ani, și Carys, de 16 ani. Douglas mai are un băiat de 40 de ani, Cameron, născut din prima căsătorie a sa, cu Diandra Luker.

cei doi, in toamna acestui anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În urmă cu 6 ani, Douglas și Zeta-Jones s-au depărțit pentru o vreme, imediat după ce actorul învinsese cancerul. Au decis în final să se împace, iar acum formează unul dintre cele mai lomgevive cupluri de la Hollywood.

Vezi și Catherine Zeta Jones și Michael Douglas și-au sărbătorit amândoi zilele de naștere. Ce au făcut de ziua lor

Citește și: