Actorul nu a fost deloc menajat, dată fiind diferența de vârstă de 39 de ani. Vedeta nu se arată însă deranjată, dând de înțeles că se aștepta la asta.

Nici el, nici logodnica lui, care își va termina studiile în 2021, nu se lasă afectați de ceea ce scriu tabloidele și nu iau criticile deloc personal, a transmis el.

”Nu ne afectează deloc. Fiecare vine cu perspectiva lui, a propriei vieți (…) Nici măcar nu pot să mă înfurii”, a declarat el.

Starul din Parent Trap a explicat că niciun moment nu și-a dorit să întâlnească pe cineva de vârsta iubitei sale. ”Nu am plecat la drum căutând pe cineva atât de tânăr sau mai tânăr. Am întâlnit-o la un eveniment de afaceri și relația a evoluat”, a povestit el.

”Am fost căsătorit de trei ori, iar ea e ultima”

”Nu poți alege de cine să te îndrăgostești, nu ai control. Eu nu mă îndrăgostesc ușor. Dar nu pot lăsa ca ceea ce cred câțiva oameni să controleze întreaga situație.

Am fost căsătorit de trei ori, iar ea e ultima (soție, aleasa – n. red.). Știu că ea e. Simt că am un partener real în viață!”, a mai spus actorul, fost soț al lui Meg Ryan și tată a trei copii.

Până recent, Dennis Quaid, cunoscut din filme ca The day after tomorrow, a avut o relație cu Santa Auzina, cu care s-a întâlnit peste 2 ani. Din decembrie 2018, nu a mai fost însă fotografiat cu ea.

Înainte de aceasta, Quaid a  fost căsătorit cu actrița P.J. Soles, în perioada 1978 – 1983.

Cu Savoie, pe care a cerut-o de soție în Hawaii, luna trecută, actorul are o relație de câteva luni. Într-un interviu anterior, acesta a declarat că nunta va avea loc în decurs de un an.

Vezi și Actorul Dennis Quaid se căsătorește din nou, pentru a patra oară, la 65 de ani. Aleasa lui are 26 de ani

Citește și: