Interpretul de muzică populară Traian Stoiță, originar din zona Sibiului, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, și a pus un pariu cu acesta, că va da jos 10 kilograme într-un timp record: 20 de zile.

A spus și ce pe ce dietă se bazează și vă rugăm să nu încercați acest lucru acasă. „E o cură pe bază de zer. Au testat-o niște prieteni, care au avut niște beneficii vizibile. După câteva zile, corpul începe să înțeleagă acest zer ca fiind hrana primară. Dimineața de la 6.00 iei prima cantitate de zer. Trei litri pe zi”, a spus Traina Stoiță, la PRO TV.

traian-stoita-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

El și-a motivat decizia invocând problemele de sănătate, dar și faptul că se chinuie foarte mult să se îmbrace cu hainele de scenă. „De fiecare dată este un chin pentru mine să îmbrac costumul popular. De la nuntă am pus 20 de kilograme, ăla în costum (foto în galerie) eram eu înainte cu un an să o cunosc pe Paula (nr. soția interpretului), deci acum vreo șase ani”, a mai spus artistul.

Dieta „sinucigașă” cu care solistul Traian Stoiță vrea să slăbească 10 kg în 20 de zile

Traian Stoiță are acum aproape 108 kilograme și probleme cu tensiunea. ”Alimentatia mea de până acum nu a fost una sănătoasă. Programul nu-mi permite să mănânc regulat, la anumite ore. Mâncam la orice ore, orice! Dacă ajungeam la 3 noaptea acasa, de la vreun eveniment, mâncam și apoi mă puneam la somn. Stilul de viață nu a fost deloc unul sănătos, iar rezultatele s-au văzut.

De mai bine de un an de zile sunt pe tratament de tensiune și, la nici 30 ani, nu e tocmai lăudabil. Simțeam că vine momentul în care să spun stop! M-am cântărit la Măruță și am 107,6 kg. Problemele de sănătate sunt principalul motiv, sunt tânăr și e păcat ca frumusețea unui tânăr să fie știrbită de kilogramele în plus”, a declarat Traian Stoiță pentru Star Popular. „Dieta se bazeaza pe un ser pe bază de zer de vacă. Beau 3 litri pe zi, nu mananc nimic altceva”, a mai completat artistul.

Citește și: Cum dă jos Fuego 5 kilograme în 5 zile! Dieta lui e foarte simplă! Câte kilograme are acum

Citește și: Dieta cu care a slăbit Cătălin Scărlătescu 52 de kilograme: ”Erau şi toate date peste cap în analize”. Ajunsese la 68 de kilograme!