În 2017, când a fost numită director adjunct la Circul Metropolitan din București, pentru Sanda Ladoși a început marea transformare. În două luni slăbise 15 kg, iar în 2019 o vedeam deja suspendată la 10 metri, făcând acrobații în timp ce cânta, în spectacolul „Bucureşti, je t’aime!”. Stresul că ocupă o funcție de conducere, și că totul trebuie să fie impecabil, este secretul noii siluete a Sandei Ladoși. A spus-o chiar ea, într-un interviu pentru EGO.ro.

Dieta Sandei Ladoși s-a bazat pe muncă și pe stres

“Nu am niciun secret al siluetei, mai ales că am dat naștere la doi copii. După primul mi-am revenit destul de repede, după Ioana, în schimb, a fost foarte greu. A durat enorm până am reușit să îmi recuperez greutatea. A fost frustrant, foarte frustrant. Ca femeie, ca artist, să fii așa nu este ușor de tolerat. Dar, până la urmă, Dumnezeu m-a ajutat și am reușit să îmi revin.

Totul a fost legat de momentul în care am fost numită director la circ. În primul rând, eu nu am mai ocupat niciodată o funcție de genul acesta, iar mie nu îmi place să dezamăgesc. Toată emoția respectivă și toată starea de stres m-au făcut ca foarte mult timp să nu pot mânca. Din cauza asta am slăbit foarte mult. Cred că în două luni, două luni și jumătate am slăbit 15 kilograme. Alergam la stadion, făceam și sport, la vremea respectivă făceam mult sport”, a declarat Sanda Ladoși pentru EGO.

Așa arată acum Sanda Ladoși!

sanda-ladosi-maria-buzaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sanda Ladoși este căsătorită din 2006 cu omul de afaceri Ștefan Tache și au împreună doi copii. Bogdan este în vârstă de 15 ani, iar Ioana are 13 ani. Solista a trecut a trecut prin cinci inseminări artificiale şi două procedee de fertilizare in vitro pentru a putea rămâne însărcinată, însă a descoperit adevărata cauză a infertilității: endometrita (inflamatie a endometrului, cronică sau acută, cauzata de o infecție). După ce a rezolvat această problemă, vedeta a rămas însărcinată pe cale naturală.

Citește și: De ce a fost botezată Sanda Ladoși noaptea, pe ascuns: ”Eram destul de măricică, deja mergam în picioare”

Citește și: De ce și-a retras Sanda Ladoși copiii de la școală: „Pentru mine a fost foarte simplu”