Luminița Anghel a împlinit 54 de ani pe 7 octombrie, iar în ultimii doi ani s-a ocupat foarte mult de sănătatea ei. A descoperit beneficiile sportului în aer liber, iar mersul sportiv i-a intrat în rutină. Efectele activității fizice de anduranță au început să se vadă, însă la noua siluetă a Luminiței Anghel a contribuit și dieta. Mai exact, post intermitent. După ce l-a născut pe Filip (11 ani), artista avea 93 kg, așa cum însăși declara, iar acum are 53! O performanță!

Dieta-minune a Luminiței Anghel

„Eu fac sport cu fetele mele, în mai fac 2 ani de zile de când fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, combinat cu fasting (n.r. post intermitent). După ora 16.30 nu mai mănânc niciodată nimic. Excepții la petreceri, dar merg foarte rar la petreceri, poate o dată la luni de zile, nu prea ies din ritmul meu nici în weekend.

Acum am 53 de kilograme. Reușesc să îmi mențin greutatea cu multă muncă și efort. Trebuie să ai și multă voință. Eu când merg cu colegii mei la cântări, festivaluri sau când fac parte din diferite jurii, niciodată nu mă ating de mâncare. Nici nu poftesc, e vorba de mintea care este antrenată. Dacă vreau să mănânc ceva, mănânc în timpul zilei dar niciodată seara și nu mai ciugulesc nimic între mese.

Mănânc ce vreau, dar moderat. Fac sport mult, cum am zis, în luna mai implinesc 2 ani, fac 10 kilometri stradal. Vară, iarnă, toamnă, oricum e vremea, eu fac sport”, a declarat Luminița Anghel, într-un interviu pentru Click.ro.

monica-anghel-luminita-anghel-nicoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Luminița Anghel l-a născut pe Filip la 42 de ani

Luminița Anghel s-a căsătorit, în 2012, cu Silviu Dumitriade. Cei doi au un băiat, pe Filip. David Pușcaș a fost adoptat de artistă atunci când era măritată cu Marcel Pușcaș. Anterior căsniciei cu Pușcaș, Luminița a mai fost căsătorită cu Dragoș Anghel. Și actualul partener de viață al artistei a trecut prin două divorțuri.

”Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul ca am mai fost căsătorită, as putea spune ca a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel pentru ca și la el a fost a treia căsătorie. Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară.

Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred ca orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credință. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, declara Luminița pentru Spynews.ro, despre soțul ei, Silviu Dumitriade.

Citește și: Luminița Anghel a răbufnit în scandalul operațiilor estetice și a venit cu dovada: “Aviz «drăgălașilor» care insistă cu «ți-ai umflat buzele»”

Citește și: Monica Anghel nu se mai oprește din slăbit. „Te-ai făcut băț, ești sirenă!”. A trecut la fuste mini, pantaloni din piele și rochii mulate

Citește și: Dieta Sandei Ladoși este atipică: „Cred că în două luni și jumătate am slăbit 15 kg”

Citește și: Cum a slăbit Ileana Șipoteanu, la 55 de ani: „Nu mai încăpeam în nicio rochie”. Dieta și secretele solistei